Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Addiko banka krediti

Za koga so Addiko banka krediti?

Addiko banka krediti se najpogosteje omenjajo v zvezi s kreditiranjem podjetij, a so namenjeni tudi potrošnikom, predvsem tistim, ki na omenjeni banki odprejo svoj bančni račun. Tega pa vam ne bo treba, če boste kredit najeli na mobilni banki. Poleg tega pa vam za ta kredit ne bo treba storiti še marsičesa drugega.

Tako na primer ne potrebujete druge dokumentacije, kot osebni dokument in številko bančnega računa, od pogojev pa vam bodo zastavili zgolj tri. Slovensko državljanstvo, prijavljen stalni naslov v Sloveniji in pa redni prihodki na bančni račun. Kljub slednjemu pa potrdila o zaposlitvi ne boste potrebovali. Vas zanima kajne?

Addiko banka krediti in hitrost odobritve

Addiko banka krediti so znani po svoji enostavni in hitri pridobitvi, saj strankam omogočajo enostavno spletno vlogo in hitro odobritev. Poleg tega so pogoji kreditov prilagodljivi, kar omogoča posameznikom in podjetjem, da najdejo najbolj primerno rešitev glede na svoje finančne zmožnosti in potrebe.

Pri izbiri kredita pri Addiko banki je priporočljivo skrbno preučiti vse pogoje, obrestne mere in stroške, da bi bila odločitev informirana in odgovorna. Enako seveda velja za vse banke, lahko pa rečemo, da na mobilni banki ne boste zgrešili ničesar. Gre za povsem transparenten postopek med katerim še pred naročilom kredita izveste vse o stroških in drugih zneskih.

Addiko banka krediti za podjetja

Addiko banka krediti so namenjeni tudi podjetjem, pri čemer je banka poznana po tem, da tista manjša posojila odobri brez pretirane dokumentacije ali pogojev. Tudi mobilna banka ne komplicira, ob vsem tem pa vam na banko sploh ne bo treba. Nobenega podpisa ali osebnega obiska ne boste potrebovali.

Vse boste opravili kar preko spleta in pri tem uporabili tablični ali običajni računalnik oziroma kar svoj pametni telefon. V le nekaj minutah, ne glede na to kje se boste tisti hip nahajali. Ker do izplačila navadno pride že po 15-ih minutah od odobrene vloge za kredit, je povsem mogoče, da boste imeli denar na računu takoj.

Addiko banka krediti za tujce

Čeprav to navadno ni opcija pa so Addiko banka krediti na voljo tudi tujcem, ki izpolnjujejo določene pogoje. Ti se tičejo stalnega naslova bivanja v Sloveniji in pa pogodbe o zaposlitvi, kjer je ta določena za vsaj 6 mesecev. Na mobilni banki pa ne boste potrebovali niti potrdila o zaposlitvi.

Ker ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti, je popolnoma vseeno, če kak kredit že imate. Prav tako imate lahko svoj bančni račun odprt pri katerikoli banki, na mobilni pa vam ne bo treba odpreti novega. Vseeno je katere banke komitent ste. Z vsemi temi informacijami se počasi zavedate, da je mobilna banka morda optimalna izbira za vaš naslednji kredit.

Addiko banka krediti so raznovrstni

Res je, Addiko banka krediti so lahko precej raznovrstni in primerni za različne okuse. Na drugi strani pa se je ena najboljših mobilnih bank v EU lotila povsem svoje niše, to so spletni hitri krediti brez kompliciranja. Ko boste obiskali njihovo spletno stran boste vedeli zakaj je temu tako.

S kreditnim kalkulatorjem boste ekspresno hitro izračunali svoj kredit, videli zneske obrokov in tudi vse zajete stroške. Kredit vam je na voljo z odplačilno dobo do 12 mesecev. Število obrokov in znesek izberete sami, šele nato izpolnite kreditno vlogo in jo oddate. Mobilna banka odobrene kredite izplača najkasneje v roku 24-ih ur.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor