Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Addiko hitri kredit

Addiko hitri kredit

Addiko hitri kredit je ena izmed ponudb na trgu hitrih kreditov. Na voljo so tudi podjetjem, dostop do financiranja pa je dokaj enostaven in ne zahteva veliko pogojev. Ko smo ravno pri pogojih pa izpostavimo še mobilno banko, ki je pravzaprav ena najbolj fleksibilnih pri tem. Potrebni so samo trije izpolnjeni pogoji.

Stalni naslov bivališča v Sloveniji, redni mesečni prihodki in slovensko državljanstvo. V tem pogledu boste od dokumentacije rabili samo dva najbolj osnovna. Osebni dokument seveda in številko vašega bančnega računa kamor prejemate plačo. Novega računa vam pri mobilni banki ne bo treba odpreti. V nadaljevanju preverite še ostale dobre novice.

Ko Addiko hitri kredit že imate

Mobilna banka se zelo izkaže, ko je treba hitro priti do nekaj denarja. Potrebno je omeniti, da pred odobritvijo vloge za kredit tam ne preverjajo kreditne sposobnosti in ne gledajo v vaš Sisbon profil. To seveda pomeni, da lahko Addiko hitri kredit že imate, ali pa odplačujete kakšno drugo posojilo.

Če ste iskali enostavno hitro posojilo, potem ste ga našli. Z denarjem, ki ga boste prejeli na mobilni banki boste lahko financirali svoj nov projekt, kupili sedežno garnituro ali pa peljali avto na servis. Odločitev bo povsem v vaših rokah, saj gre za ne namenski hitri kredit za katerega porabe ne bo treba upravičevati.

Izračun za Addiko hitri kredit

Pred najemom kredita je vedno dobro poznati vse detajle samega kredita. Če morda že imate izračun za Addiko hitri kredit, pa lahko podobnega pripravite še na spletni strani mobilne banke. To storite tako, da v kreditni kalkulator vnesete dva podatka. Znesek kredita in pa število obrokov, ki jih je lahko do 12.

Izračun, ki bo takoj pred vašimi očmi bo zajel vse potrebne zneske in stroške kredita, zato boste pred nadaljevanjem natančno in transparentno obveščeni o vsem. Transparentnost je vendarle nujna v vseh finančnih poslih. Za kako zelo enostaven kredit gre dokazuje dejstvo, da ga boste naročili kar od doma, iz službe ali s poti.

Bi Addiko hitri kredit odplačali?

Če bi svoj stari Addiko hitri kredit morda radi odplačali in najeli povsem novega na mobilni banki, potem preračunajte ali vam končni znesek ustreza glede na to kaj bi še radi kupili ali plačali. Naj gre za stroške, položnice ali zgolj lep dopust, hitri kredit na mobilni banki lahko pokrije vse.

In to brez kakršnihkoli komplikacij, ki jih sicer vedno pričakujete drugje. Tokrat ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi, ne obiska pri notarju in ne poroštva ali zastavitve. Vse skupaj boste rešili v le nekaj minutah, kolikor vam bo vzelo izpolnjevanje kreditne vloge. Potem pa kmalu že sledi nakazilo na vaš račun.

Addiko hitri kredit ni ovira

Kot lahko vidite, morebiten obstoječi Addiko hitri kredit ne bo ovira, ko boste želeli najeti hitri kredit preko spleta na mobilni banki. Sedite za računalnik, ali v roko vzemite pametni telefon ali tablico. V naslednjem trenutku boste že lahko izpolnili vlogo za kredit, jo oddali in počakali na izplačilo.

Denar bo na vašem računu v 24-ih urah, največkrat pa že po 15-ih minutah od trenutka potrditve vloge za kredit. Povsem mogoče je, da boste kredit naročili iz službe in bo denar pri vas še preden boste prišli do doma. Pustite se pozitivno presenetiti in uživajte dneve brez stresa zaradi slabih financ.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor