Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Addiko stanovanjski kredit

Addiko stanovanjski kredit

Najprej spregovorimo o tem, kako pridobiti stanovanjsko posojilo. Na splošno je znesek denarja, do katerega ste upravičeni, odvisen od vaše kreditne ocene in višine dohodka. Addiko stanovanjski kredit je eden izmed stanovanjskih kreditov, poudarimo pa, da lahko povprašate na prav vsaki banki.

Če imate visoko kreditno oceno in stalne prihodke, bi morali brez težav zagotoviti posojilo v višini, ki bi vsaj približno segala do cene nepremičnine. Če pa vaša kreditna ocena ali raven dohodka morda nista primerna, se bo morda treba za odobritev posojila še dodatno potruditi. Verjetno bo potrebno poroštvo druge kreditno sposobne osebe, ali pa nižji končni znesek kredita.

Addiko stanovanjski kredit ni edini

Res je, Addiko stanovanjski kredit ni edini kredit za nepremičnine, zato poglejte na različne banke in se pozanimajte o njihovih ponudbah. Ne glede na to ali boste na koncu izbrali Addiko ali katero drugo banko, boste le tako lahko prepričani, da ste se odločili modro in izbrali najboljšo ponudbo.

Velikokrat se zgodi, da oseba presliši dejstvo, da gre za namenski kredit in z denarjem ne bo mogla prosto razpolagati. To pomeni, da ne boste mogli v trgovino s stanovanjsko opremo in poskrbeti za lepši videz novega stanovanja. Lahko pa takšen kredit zelo hitro pridobite na mobilni banki pod nadvse ugodnimi pogoji.

Addiko stanovanjski kredit je namenski

Medtem, ko je Addiko stanovanjski kredit namenski in je namenjen nakupu nepremičnine, pa boste na mobilni banki prišli do gotovine. Ta bo izplačana na vaš bančni račun, potem ko boste preko spleta izpolnili in oddali kreditno vlogo, ki bo tudi potrjena. Izplačilo se navadno izvede že po 15-ih minutah, najkasneje pa do 24 ur.

Zanj ne boste potrebovali drugega, kot osebni dokument in številko bančnega računa, na banko pa vam ne bo treba hoditi. Vse boste postorili preko spleta s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona. Do denarja boste prišli zelo hitro, porabili pa ga boste lahko za karkoli želite.

Addiko stanovanjski kredit in ostali krediti

Ali vas bo prepričal Addiko stanovanjski kredit ali drugi krediti bo vaša odločitev. Če potrebujete pa le še nekaj denarja, pa bo med najboljšimi ponudbami zagotovo izstopala mobilna banka, ki v EU na tem področju sodi med najboljše. Slovensko državljanstvo bo eden izmed le treh pogojev za omenjen hitri kredit.

Druga dva sta; stalni naslov bivanja v Sloveniji in pa redni mesečni prilivi na bančni račun. Kreditno vlogo boste izpolnili v nekaj klikih, drugega, kot osebni dokument in številko bančnega računa, pa ne boste potrebovali poleg. Pod določenimi pogoji je ta kredit na voljo tudi upokojencem, zato preverite vse podatke na njihovi spletni strani.

Addiko stanovanjski kredit že imate?

Že imate Addiko stanovanjski kredit? Nič hudega! Mobilna banka ne preverja kreditne sposobnosti, zato morebiten obstoječi kredit ne bo ovira za pridobitev novega na mobilni banki. Prav tako vam ne bo treba prilagati potrdila o zaposlitvi, ne hoditi k notarju ali sploh kamorkoli. Spletna banka deluje na spletu!

In to 24 ur na dan, zato lahko kredit naročite na daljavo kadarkoli se boste zanj pač odločili. Vas mika novo kolo, računalnik, potovanje? Privoščite si tisto kar si najbolj želite, ali pa poplačajte kakšne zapadle obveznosti, če vam povzročajo težave. Včasih človek težko pride skozi mesec s plačo, zato je vedno dobrodošle nekaj pomoči.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor