Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit na klic

Kaj je kredit na klic?

Hitri kredit na klic je priljubljena finančna rešitev, ki omogoča posameznikom hitro in enostavno pridobitev denarja za nujne potrebe ali nepričakovane izdatke. Ta vrsta kreditov običajno omogoča enostavno vlogo preko telefona ali spleta, kar pospeši postopek odobritve in izplačila sredstev. Gre za priljubljeno storitev, ki pa žal ni na voljo na vsaki banki.

Lahko pa vam povemo za banko na katero vam ne bo treba hoditi, niti je klicati preko telefona za naročilo kredita. Imenuje se mobilna banka in vam je dostopna preko spleta, torej ob uporabi računalnika, tablice ali pametnega telefona, ki ima dostop do spleta. Vse ostalo lahko pozabite.

Še boljše kot kredit na klic

Kredit na klic ne bo potreben, če boste preko spleta obiskali mobilno banko in tam v nekaj minutah naročili kredit kar od doma, iz pisarne ali z dopusta. Lahko se vam zgodi, da boste vlogo za kredit izpolnili in oddali med čakanjem na avtobus, ko boste prišli domov pa boste imeli denar že na računu.

Mobilna banka namreč navadno izplača odobrene kredite že v roku 15-ih minut, najkasneje pa v 24-ih urah, odvisno od posameznega primera. Denar boste lahko porabili za karkoli. Vam je zmanjkalo za plačilo položnic, obstoječega kredita ali za opremo stanovanja? Sploh ni pomembno. In da, kredit dobite tudi če enega že imate!

Ne kredit na klic, ampak preko spleta

Kredit na klic je sicer priljubljena storitev, verjetno pa boste še raje vse skupaj opravili brez stika z osebo na banki. V intimi svojega doma in takrat, ko si boste tega želeli in imeli čas. Od papirjev ne potrebujete prav nič posebnega, le osebni dokument in številko TR na katerega prejemate redne mesečne prihodke.

Ob tem dodajmo, da ne potrebujete potrdila o zaposlitvi, kot tudi ne kakšne poroštvene izjave, zato vam ne bo treba k notarju. Hitri kredit pri mobilni banki prejmete brez kreditne pogodbe, okoli zneska pa se odločite sami. Pri tem si na spletni strani pomagajte s kreditnim kalkulatorjem.

Hiter kredit na klic

Kredit na klic je precej hiter, a tudi tale preko spleta vas bo navdušil. Brez nepotrebne komunikacije. V kreditni kalkulator vnesite višino kredita, izberite do 12 mesečnih obrokov za odplačilo in že lahko preverite ali vam je izračun po godu. V nasprotnem primeru hitro naredite še enega.

Ko boste z njim zadovoljni, bo treba le še izpolniti vlogo za kredit in jo preko spleta enostavno oddati. Vse skupaj vam ne bo vzelo več kot nekaj minut, pri tem pa boste v izračunu kredita videli tudi že vse zajete stroške. Brez kakšnega skrivanja, povsem transparentno. Mobilna banka sodi namreč v vrh najboljših mobilnih bank v EU.

Pozabite na kredit na klic

Ko boste enkrat najeli kredit na mobilni banki, ne boste nikoli več pomislili na kredit na klic. Gre za sila enostavno storitev, ki vam ne bo vzela več kot nekaj minut prostega časa. Ko boste svoj prvi kredit enkrat odplačali pa boste lahko naslednjega najeli celo še hitreje in bolj enostavno.

S poslanim običajnim SMS sporočilom namreč. In vse to ob osnovnih treh pogojih, ki so: slovensko državljanstvo, prijavljen stalni naslov prebivališča v Sloveniji in pa redni mesečni prilivi na bančni račun, ki ga boste navedli v vlogi za kredit. Preprosto, da bolj verjetno ne gre in to brez stanja v vrsti ali čakanja, da se odzovejo na vaš klic.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor