Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit za stanovanje

Kredit za stanovanje

Kredit za stanovanje je oblika dolgoročnega posojila, namenjenega financiranju nakupa, gradnje ali renovacije nepremičnine. Ta vrsta kredita vam omogoča, da pridobite potrebna sredstva za nakup ali izboljšanje stanovanja, običajno z daljšim ročnim odplačevanjem. Kredit za nepremičnino običajno zahteva zavarovanje te iste nepremičnine, ki služi kot jamstvo za banko ali finančno institucijo, ki izdaja kredit.

Pogoji in obrestne mere za kredite za stanovanje se razlikujejo glede na državo, banko in individualne okoliščine posojilojemalca. Lahko pa ob takšnem kreditu potrebujete tudi nekaj gotovine, ki je prosta za uporabo. Do te pa lahko pridete v nekaj minutah, na daljavo, preko spleta na mobilni banki.

Kredit za stanovanje je dolgo ročni

Kredit za stanovanje se lahko zelo razlikuje in je odvisen od več dejavnikov, vključno z zneskom kredita, obrestno mero, višino mesečnih obrokov in individualnimi finančnimi okoliščinami posojilojemalca. Tipično obdobje odplačevanja za hipotekarni kredit se giblje od 15 do 30 let, vendar obstajajo tudi druge možnosti, ki pa jih je treba preveriti na posamezni banki.

Kar se tiče hitrih kreditov in najema le teh preko mobilne banke, pa kaj dosti ne bo treba spraševati. Hiter, enostaven kredit boste najeli preko spleta s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona, pred tem pa preverili ponudbo na spletni strani in kar tam opravili tudi izračun kredita.

Kredit za stanovanje že imate?

Če kredit za stanovanje že odplačujete in ste se znašli v težavah, morda ta trenutek potrebujete nekaj denarja za pokritje zapadlih obveznosti, ali pa denar za kaj povsem drugega, a ga na banki ne dobite več. Ker mobilna banka ne preverja kreditne sposobnosti, obstoječi kredit ne bo vplival na odločitev.

Omenjeni kredit boste dobili celo brez potrdila o zaposlitvi, brez overitve pri notarju in tudi brez kakršne koli zastavitve ali poroštva. Na voljo je z odplačilno dobo do 12 mesecev, pri čemer si obroke izberete v kreditnem kalkulatorju pred izračunom kredita, ki bo zajel tudi vse stroške. Že veste koliko rabite?

Kredit za stanovanje in še en kredit

Z mobilno banko je sedaj to na srečo mogoče. Kredit za stanovanje torej ne bo ovira za pridobitev hitrega kredita preko spleta, če se odločite za mobilno banko, ki na svojem področju že nekaj časa sodi med najboljše v EU. Poleg prej naštetega dodajmo, da imajo za vas samo tri pogoje.

Stalni naslov v Sloveniji, državljanstvo Republike Slovenije in dejstvo, da na svoj bančni račun (katere koli banke) prejemate redne mesečne prihodke. Računa pri mobilni banki vam ne bo treba odpreti. Poleg tega pa povejmo še, da za najem kredita potrebujete zgolj dva osnovna dokumenta. Osebni dokument in številko bančnega računa.

Kredit za stanovanje na manj obrokov

Posameznik se lahko za kredit za stanovanje odloči za kreditno obdobje, ki najbolje ustreza njegovim finančnim zmožnostim in željam, vendar mora upoštevati, da bo krajše obdobje odplačevanja privedlo do hitrejšega lastništva nepremičnine, medtem ko bodo mesečni obroki višji. Daljše obdobje odplačevanja omogoča nižje mesečne obroke, vendar bodo skupni stroški obresti višji.

Na mobilni banki ne pričakujte nikakršnih zasukov ali sprememb. Kako se boste na začetku odločili, tako bo do konca. Ko pa boste svoj prvi kredit odplačali, boste lahko ob naslednji priložnosti novega naročili z enostavnim in hitrim SMS sporočilom. Mobilna banka vam odobreni kredit izplača navadno že v 15-ih minutah ali najkasneje v roku enega dne.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor