Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kreditne točke

Kaj so kreditne točke?

Kreditne točke, pogosto imenovane tudi kreditni točkovni sistemi ali kreditne ocene, so ocenjevalni kazalniki, ki bankam in finančnim institucijam pomagajo oceniti kreditno tveganje posameznika ali podjetja, ki se potencialno želi zadolžiti. Ti sistemi uporabljajo različne dejavnike, vključno z zgodovino odplačevanja posojil, dolžniškim bremenom, finančnimi obveznostmi in drugimi podatki, da dodelijo kreditno oceno.

Se sliši zapleteno? Imate zaradi bonitet težave pri najemu kredita? Potem še niste srečali mobilne banke, kjer vam kredit odobrijo brez vpogleda v Sisbon in brez preverjanja kreditne sposobnosti! Kje? Na spletu! Mobilne banke vam osebno sploh ne bo treba obiskati drugače, kot z računalnikom, tablico ali pametnim telefonom.

So kreditne točke pomembne?

Kreditne točke igrajo ključno vlogo pri odobravanju kreditov, določitvi obrestnih mer in drugih pogojev kreditiranja. Višja kreditna ocena običajno pomeni boljše pogoje pri najemu kredita, medtem ko nižja ocena lahko omeji možnosti za pridobitev posojila ali poveča stroške kredita. Zato je za posameznike pomembno, da skrbijo za svojo kreditno oceno in se trudijo ohranjati dobro kreditno zgodovino.

Na mobilni banki pa ste lahko brez nepotrebnih skrbi glede teh točk. Še več. Za najem kredita ne boste potrebovali niti potrdila o zaposlitvi, ne poroštva druge osebe in niti notarske overitve. Ob tem, ko boste izpolnjevali vlogo za kredit boste rabili samo osebni dokument in pa številko TR.

Ali vse banke upoštevajo kreditne točke?

Da, večina bank in finančnih institucij uporablja kreditne točke ali kreditne ocene pri odobravanju kreditov in določanju pogojev kreditiranja. Te točke so pomemben dejavnik pri oceni kreditnega tveganja posameznika ali podjetja, kar pomaga bankam odločiti, ali naj odobrijo kredit, kakšno obrestno mero naj določijo in kakšne druge pogoje naj postavijo.

“Večina” bank, a ne mobilna. Ta sodi med najboljše mobilne banke v EU in ne komplicira tam, kjer komplicira večina drugih. Za začetek pa seveda kliknite na povezavo do omenjene banke, preverite njihovo ponudbo hitrih kreditov in vsekakor opravite izračun kredita, da vidite, koliko ga lahko dobite. Vse skupaj v le nekaj minutah!

Kreditne točke se uporabljajo različno

Merila in zahteve za kreditne točke se lahko razlikujejo med različnimi bankami. Vsaka banka ima lahko svoj kreditni točkovni sistem ali uporablja različne agencije za ocenjevanje kreditne sposobnosti. Zato se lahko zgodi, da kreditni točkovni sistem ene banke različno oceni kreditno sposobnost od sistema druge banke. Kljub temu pa je kreditna ocena pogosto pomemben dejavnik pri odločanju o odobritvi kredita.

Na mobilni banki ne bodo komplicirali ne enim in ne drugim. Še več, kredit boste lahko naročili tudi v takšnem primeru, ko eno posojilo že imate pri kateri od bank. Vseeno pri kateri imate odprt bančni račun, boste na mobilni banki dobili kredit, ne da bi vam bilo zato treba odpirati nov račun pri njih.

Čista finančna slika, boljše kreditne točke

Pomembno je, da posamezniki ohranjajo dobro kreditno zgodovino, saj to lahko poveča njihove možnosti za pridobitev kredita po ugodnejših pogojih. Redno preverjanje kreditne ocene in skrbno odplačevanje obstoječih dolgov sta lahko ključnega pomena za zagotavljanje dobre kreditne sposobnosti. Kreditne točke v tem primeru ne bodo problem.

Ne glede na to, da boste kredit na mobilni banki dobili Slovenke in Slovenci s stalnim prebivališčem v Sloveniji in z rednimi mesečnimi nakazili na TR, pa je nujno, da se zavedate svojih finančnih zmožnosti in ne zapadete v težave zaradi dolgov. Mobilna banka vam bo stala ob strani, a s financami upravljate po svojih željah.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor