Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kreditni kalkulator

Kaj je kreditni kalkulator?

Kreditni kalkulator je orodje, ki ga ponujajo banke, finančne institucije in druge organizacije, ki omogočajo izračun obrokov za posojilo ali kredit. S pomočjo kreditnega kalkulatorja lahko uporabnik izračuna mesečni obrok za določen znesek posojila ali kredita, pri določeni obrestni meri in ročnosti. Takšen izračun pa si lahko pripravite tudi preko spleta.

V ta namen je mobilna banka na svoji spletni strani ponudila poseben kalkulator, ki je sila enostaven za uporabo. Vanj je treba vnesti le dva osnovna podatka. Znesek kredita seveda in pa število obrokov. Teh je tam na voljo do 12 in je odvisno le od vas, kako dolgo boste kredit odplačevali.

Nekaj klikov in kreditni kalkulator

Za najem kredita preko mobilne banke tako ne boste potrebovali več kot nekaj minut prostega časa. To pomeni, da ga boste lahko najeli od doma, iz službe ali med vožnjo z javnim prometom. Njihov kreditni kalkulator vam bo prikazal vse stroške in obroke kredita, zato boste lahko povsem sproščeno nadaljevali s postopkom.

In veste kaj potrebujete za obisk mobilne banke? Če bi morali fizično hoditi tja, potem se zagotovo ne bi imenovala mobilna. Ker je za njen obisk potrebno dostopati do spleta, bo vse kar boste potrebovali, vaš računalnik, tablica ali pametni telefon. Nič posebnega, nobena aplikacija ali kakšen digitalni certifikat.

Transparenten kreditni kalkulator

Seveda vas zanima zgolj transparenten kreditni kalkulator, ki vam bo ponudil izpis vseh stroškov, ki se nanašajo na kredit. Na mobilni banki se tega zavedajo, zato boste v vsakem trenutku popolnoma brez skrbi. Ko boste z izračunom zadovoljni, boste lahko nadaljevali z izpolnjevanjem vloge za kredit, kar vam ne bo vzelo veliko časa.

Bodite natančni in temeljiti, pred pričetkom pa pripravite še osebni dokument in številko bančnega računa. Dejansko edina dva dokumenta, ki ju boste potrebovali. Nobenega potrdila o zaposlitvi, notarske overitve ali poroštva ne bo treba. Kredit bo na vaši strani, oziroma na bančnem računu hitro, kot bi rekli “keks”.

Enostaven kreditni kalkulator

Kreditni kalkulator po navadi omogoča uporabniku, da vnese določene podatke, kot so znesek posojila ali kredita, obrestna mera, ročnost kredita, začetni datum kredita, itd. Na podlagi teh podatkov kalkulator izračuna mesečni obrok za kredit, skupni znesek, ki ga bo uporabnik moral plačati in obresti, ki bodo zaračunane.

Gre za povsem enostaven izračun, ki sloni na formuli posamezne banke. Mobilna banka vas bo presenetila z enostavnostjo in ažurnostjo, ob tem pa velja dodati, da pred odobritvijo ne bo preverjala vaše kreditne sposobnosti. Gre za korak od katerega je odvisna večina zavrnjenih kreditov. Bodite prepričani, da ste na sledi zelo hitrega in ugodnega kredita.

Uporabite kreditni kalkulator

Kreditni kalkulator je uporabno orodje za potencialne posojilojemalce, ki lahko uporabijo kalkulator za izračun mesečnega obroka in s tem ocenijo, ali lahko plačajo kreditne obveznosti v okviru svojega proračuna. Poleg tega lahko uporabnik kalkulatorja preizkusi različne scenarije, da bi ugotovil, kako bi se spremenila mesečna plačila, če bi spremenil nekaj podatkov.

Dobesedno se lahko poigrate in si pripravite nekaj izračunov, ki pa jih seveda lahko primerjate tudi z izračuni drugih bank. Mobilna sodi med najboljše tovrstne v EU, zato se vam ne bo treba bati, da ste morda zgrešili še kakšno bolj ugodno ponudbo. Dejstvo je, da mobilna banka ne komplicira.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor