Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Leasing ali kredit

Leasing ali kredit?

Večno vprašanje, leasing ali kredit? Odgovor na to vprašanje je lahko zelo enostaven ali pa tudi ne. Leasing se navadno uporabi za financiranje vozila, medtem, ko kredit, za nakup drugih dobrin ali enostavno za pridobitev gotovine. Seveda pa ni vse tako črno in belo, kot je morda videti.

Če vas zanima gotovina, do katere pridete zelo enostavno, potem vsekakor morate obiskati mobilno banko, ki ima za vas na voljo hitri kredit pod ekstremno enostavnimi pogoji. In ko rečemo “obiskati” mislimo zgolj preko spleta, saj fizični obisk banke ne bo potreben v nobenem trenutku, kot vam ne bo treba hoditi niti kam drugam.

Leasing ali kredit ali kaj tretjega?

Pri odločanju med leasingom ali kreditom se posamezniki in podjetja pogosto soočajo z vprašanjem, katera finančna možnost je bolj primerna za njihove potrebe. Leasing ali kredit sta različna pristopa k financiranju, pri čemer vsak prinaša svoje prednosti in izzive. Leasing omogoča uporabo predmeta financiranja, kot je vozilo ali oprema, ob plačilu mesečnih najemnin.

S tem se izognejo visokim začetnim stroškom nakupa. Po drugi strani pa kredit omogoča lastništvo nad predmetom financiranja že od začetka, vendar zahteva večje začetno vložke. Izbira med leasingom ali kreditom je odvisna od finančnih ciljev, poslovnih potreb in dolgoročnih načrtov vsakega posameznika ali podjetja. Mi pa se vrnimo nazaj k mobilni banki.

Kaj pa, če je leasing ali kredit že v teku?

Leasing ali kredit že imate? To je vprašanje, s katerim se lahko soočite pri nakupu avtomobila ali druge opreme. Kljub temu pa se lahko zgodi, da želite dodatna sredstva za druge potrebe. V tem primeru je lahko rešitev v mobilni banki, kjer ne preverjajo kreditne sposobnosti. Mobilne banke pogosto ponujajo možnost hitrih kreditov, ki omogočajo enostavno pridobitev sredstev brez zapletenih postopkov.

To je še posebej koristno za tiste, ki želijo hitro financirati nepričakovane izdatke ali uresničiti nepredvidene priložnosti, ne da bi se ukvarjali s preverjanjem kreditne zgodovine. V mobilni banki boste poleg tega prišli do gotovine tudi brez potrdila o zaposlitvi in brez notarske overitve.

Po leasing ali kredit na banko

Če morate po leasing ali kredit na svojo banko, še enkrat omenimo, da boste na mobilni banki vse skupaj uredili na daljavo preko računalnika, pametnega telefona ali tablice. Pri tem pa ne boste potrebovali nobenega posebnega znanja, saj je naročilo kredita skrajno enostavno in nadvse hitro realizirano.

Najprej se boste lotili izračuna kredita pri čemer vam bo v veliko pomoč kreditni kalkulator na spletni strani mobilne banke. Vanj boste vnesli znesek in število obrokov (do 12) nato preverili izračun, ki bo zajel tudi vse stroške in se odločili za nadaljevanje ali ponovni izračun z drugačnimi podatki. Sledi le še vloga za kredit.

Leasing ali kredit lahko tudi poplačate

Star leasing ali kredit lahko z novim kreditom na mobilni banki tudi poplačate in vam na ta način ostane zgolj ena mesečna obveznost ter nekaj denarja, ki ga potrebujete. Le tega vam bo mobilna banka po odobritvi nakazala največkrat že po 15-ih minutah ali najkasneje v roku enega dne.

Dodajmo še, da boste lahko z denarjem prosto razpolagali in si z njim privoščili karkoli, ne da bi morali komu polagati račune. Od pogojev morate izpolnjevati le tri; imeti slovensko državljanstvo, stalni naslov prebivališča v Sloveniji in pa na svoj bančni račun prejemati redne mesečne dohodke. Potrebujete osebni dokument in številko TR.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor