Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Poplačilo kredita z novim kreditom

Poplačilo kredita z novim kreditom

Ko se stroški nabirajo, imamo v teku že kakšno posojilo in nujno potrebujemo nekaj svežega denarja, je lahko edina rešitev za nas poplačilo kredita z novim kreditom. Žal to povsod ni mogoče, saj smo z obstoječim kreditom morda kreditno nesposobni. A ne za mobilno banko, kjer kredit lahko najamemo kljub temu.

Mobilna banka je ena najboljših mobilnih bank v EU, ki se ponaša z dejstvom, da je na voljo vsem Slovenkam in Slovencem s stalnim prebivališčem v Sloveniji in z rednimi prihodki. Gre za tri osnovne pogoje, drugih pa tam ne boste našli. Kar navduši, pa je še dejstvo, da kreditne sposobnosti ne preverjajo.

Kdaj v poplačilo kredita z novim kreditom?

V poplačilo kredita z novim kreditom gremo takrat, ko že imamo kredit in nujno potrebujemo nekaj denarja. Na banki najamemo nov kredit, starega poplačamo in si zagotovimo dovolj novega kredita, da nam ostane za tisto kar potrebujemo. Kredit na mobilni banki pa lahko najamemo tudi brez poplačila.

Odločitev je naša, vsekakor pa je lažje mesečno plačevati en obrok kredita, kot dva. Na mobilni banki so na voljo hitri krediti z dobo odplačevanja do 12 mesecev. Na koliko obrokov bomo kredit najeli označimo v kreditnem kalkulatorju na spletni strani banke, kamor vnesemo le še znesek kredita in že imamo pred seboj izračun kredita z vsemi stroški.

Ko je poplačilo kredita z novim kreditom boljša opcija

Odvisno od naših mesečnih prihodkov bo morda poplačilo kredita z novim kreditom boljša opcija. Misliti gre na dejstvo, da nam mora od plače ostati dovolj, da preživimo čez mesec. Če vam bodo pogoji na mobilni banki všeč lahko do kredita pridete že v roku nekaj minut!

Enostavno boste izpolnili vlogo za kredit in počakali na odobritev. Vse bo potekalo preko spleta na računalniku, tablici ali pametnem telefonu. Banke vam ne bo treba obiskati, prav tako pa ne boste hodili k notarju, saj overitev posla ne bo potrebna. Potrebujete samo še en osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate redne prihodke.

Hitro poplačilo kredita z novim kreditom

Ko boste kredit prejeli na svoj bančni račun, navadno je to v roku 15-ih minut po potrditvi ali najkasneje v 24-ih urah, boste lahko s tem denarjem izvedli poplačilo kredita z novim kreditom in s preostankom kupili ali plačali karkoli potrebujete. Dokazovanje o porabi ne bo potrebno, saj gre za ne namenski kredit.

Poleg tega, da ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti preko sistema Sisbon, pa vam ne bo treba niti v službo po potrdilo o zaposlitvi. Pravzaprav boste lahko kredit naročili kar iz dnevne sobe ali iz postelje, če boste tako želeli. Denar imate lahko tako na računu že danes.

Poplačilo kredita z novim kreditom je možno

Poplačilo kredita z novim kreditom ima lahko več prednosti. Prvič, združevanje dolgov omogoča poenostavitev plačevanja, saj se združi večje število obveznosti v eno samo plačilo. Poleg tega lahko nov kredit prinese nižje obrestne mere, kar omogoča zmanjšanje skupnih stroškov obresti in posledično prihranke pri dolgoročnem odplačevanju.

Prav tako lahko nova struktura kredita prilagodi obroke odplačevanja glede na finančne sposobnosti posameznika, kar olajša upravljanje dolga. S kreditom na mobilni banki boste ves čas vedeli kakšni so stroški in dolžnosti, po odplačilu kredita pa ga boste lahko naslednjič naročili še hitreje in sicer s poslanim SMS sporočilom. Zdaj je čas za naročilo spletnega kredita!

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor