Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Študentski kredit

Kam po študentski kredit?

Zakaj bi študent sploh potreboval kredit? Odgovor na to vprašanje je popolnoma enak odgovoru vseh drugih posojilojemalcev. Za stanovanjsko opremo, potovanje, dopust, računalnik, skratka za marsikaj. A mnogi študentje ne vedo, da v resnici lahko dobijo študentski kredit. Različne banke imajo različne ponudbe v tem segmentu, a vendarle se da.

Ponekod je mogoče dobiti do 5000€ na do 36 mesečnih obrokov s statusom študenta in ob dejstvu, da gre za polnoletno osebo. Vsekakor preverite svoje možnosti tudi na mobilni banki, ki verjetno še najmanj komplicira s postavljenimi pogoji. Dovolj je slovensko državljanstvo, redni prihodki in stalni naslov prijavljen v Sloveniji. Berite naprej!

Hiter študentski kredit

Ker je študentski kredit nekoliko drugačen od drugih in navadno zajema manjše vsote, ter manj obrokov, je morda prav mobilna banka tista, ki vas bo zadovoljila. Kredit lahko najamete na do 12 mesečnih obrokov, glede višine pa bo najbolje preveriti kar na njihovi spletni strani, kjer imajo v ta namen pripravljen kreditni kalkulator.

Dodajmo takoj še nekaj pomembnega. Mobilne banke vam ne bo treba iskati ali je obiskovati v fizični obliki. Dovolj bo spletni obisk s pomočjo računalnika, tabličnega ali pametnega telefona. Vse kar je treba postoriti okoli kredita, boste namreč opravili na daljavo. Brez kopice dokumentov in drugih dokazil ter pogojev.

Mladi rabijo študentski kredit

Tudi mladi potrebujejo denar za svoje življenje. Študentje, ki ob študiju delajo in imajo status študenta, prejemajo plačo, kot bi bili zaposleni, zato seveda ne bi smela biti prevelika ovira za banke, da odobri študentski kredit pod določenimi pogoji seveda. Denar na mobilni banki je na voljo za karkoli.

Ni namenski kredit, zato lahko kupite in plačate prav vse kar vam srce poželi. Do kredita pa pridete brez potrdila o zaposlitvi ali pogodbe in brez notarske overitve, zastavitve ali poroštva vaših staršev ter drugih oseb. Za začetek pa v kreditni kalkulator vpišite znesek kredita in izberite na koliko obrokov bi ga radi odplačali.

Izračun za študentski kredit

Vsi, ki si želijo študentski kredit želijo seveda vedeti koliko jih bo ta stal. Kreditni kalkulator vam bo predstavil vse zneske, skupaj s stroški kredita in posameznimi obroki, zato boste lahko povsem mirni. Nato sledi le še izpolnjevanje vloge za kredit, ki bo poslana preko spleta in bo kmalu v obravnavi.

Ustrezno izpolnjena bo hitro potrjena, zelo kmalu pa lahko pričakujete tudi nakazilo. To bo sledilo z računa na račun, ki ga boste seveda vpisali na kreditno vlogo. Poleg tega potrebujete le še osebni dokument, kaj drugega pa ne bodo zahtevali od vas. Se že veselite vsega tistega, kar doslej niste mogli kupiti?

Naj vas študentski kredit ne skrbi

Na mobilni banki kredit prejmejo tudi tisti, ki kakšen kredit že odplačujejo. Mobilna banka ne preverja kreditne sposobnosti potrošnika, zato lahko na takšen način svoj stari študentski kredit tudi odplačate in si z novim privoščite vse tisto, kar si doslej niste mogli. Mobilna banka je na svojem področju med vodilnimi v EU.

To dokazujejo tudi številni uporabniki, ki se z veseljem vračajo, ko znova potrebujejo nekaj denarja na hitro. Ta jim je takrat na voljo še hitreje, kajti mobilna banka jim omogoči najem kredita preko SMS sporočila. A lepo po vrsti. Prvega najemite preko spleta, ga odplačajte in postanite zaupanja vredna stranka.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor