Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Zakon o potrošniških kreditih

Zakon o potrošniških kreditih

Zakon o potrošniških kreditih določa pravila mimo katerih ne sme noben posojilodajalec, torej banka ali posojilnica. Gre za zakon, ki varuje potrošnika v primerih nečednih praks, zato se je najbolje izogniti kreditom na črno in najemati zgolj tiste v bankah. Tudi mobilna posluje transparentno in po zakonu.

Mobilna banka je zelo posebna, saj deluje preko spleta, kar pomeni, da fizični obisk ne bo potreben. Gre za banko, ki jo boste obiskali s pomočjo pametnega telefona, tablice ali računalnika in boste vse v zvezi s kreditom rešili na ta način. V resnici vam do nakazila denarja ne bo treba stopiti z mesta.

Kaj pravi zakon o potrošniških kreditih?

Zakon o potrošniških kreditih pravi, da posojilodajalec ne sme zaračunati višjih obresti od zakonsko določenih ali vključevati stroškov, ki niso dovoljeni. V tem primeru lahko posojilojemalec odstopi od pogodbe, vrne denar, ki ga je prejel, povrnjena pa mu morajo biti vsa dotedanja plačila. V mobilni banki teh težav ne pričakujte.

Tudi kreditna pogodba ne bo potrebna, kot niti ne kopica dokumentacije. Od slednje potrebujete samo številko bančnega računa in osebni dokument. Če ste menili, da potrebujete še kaj, povejmo da potrdila o zaposlitvi ne boste potrebovali, kot tudi ne kaj drugega. Prav tako ne bo potrebno notarsko overjanje, poroštvo ali zastavitev.

Zakon o potrošniških kreditih pri nas

Zakon o potrošniških kreditih je bil napisan, da varuje potrošnika, in da se banke ali posojilnice ne bi mogle posluževati neprimernih praks na škodo kreditojemalca. Čeprav se nam zdijo zakoni omejujoči, pa ravno v takšnih primerih bolj razumemo zakaj so nujno potrebni, saj varujejo malega človeka, torej potrošnika.

Če boste kredit najeli na mobilni banki teh strahov ne bo. Banka se nikoli ne skriva za drobnim tiskom in vam pred najemom kredita predstavi vse potrebne informacije in zneske. V ta namen imajo za svoje stranke na spletni strani predstavljen kreditni kalkulator. Vanj bo treba vnesti le znesek in število obrokov kredita.

Zakon o potrošniških kreditih je v naše dobro

Zakon o potrošniških kreditih je napisan, da bi varoval nas, posojilojemalce. Je pa seveda dobro, če se tega zavedamo, saj je ničkoliko ljudi na tem področju premalo izobraženih in se svojih pravic niti ne zavedajo. K sreči vam na mobilni banki ne bo treba skrbeti za to.

Že preprost izračun kredita vam bo prikazal vse stroške kredita, kot tudi končni znesek in višino obroka. Šele, ko boste z izračunom sami zadovoljni, boste krenili naprej, izpolnili vlogo za kredit in jo oddali. Pri tem si vzemite nekaj časa in vse pravilno izpolnite, da bo postopek stekel hitreje. Denar je izplačan že v 24-ih urah.

Zakon o potrošniških kreditih je nujen

Zakon o potrošniških kreditih je seveda nujen, sicer bi na kreditnem trgu zavladala anarhija. Posojilodajalci bi zaračunavali obresti kar po svoji volji in spreminjali dosežene dogovore, kar bi lahko za posojilojemalca pomenilo velike težave. Potrebujete denar za opremo, TV, avtomobil, kaj drugega? K sreči lahko na mobilni banki dobite gotovino.

Hitri kredit, ki ga boste tam naročili je namreč ne namenski in ga lahko zapravite po svojih željah. Kredit vam bodo odobrili brez preverjanja kreditne sposobnosti, to pa pomeni, da lahko tudi že imate kakšnega od prej. Pomembno je le slovensko državljanstvo, stalni naslov bivanja v Sloveniji in redni mesečni prilivi.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor