Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Debet kredit

Kaj je debet kredit?

Debet kredit, znan tudi kot overdraft kredit, je oblika kratkoročnega posojila, ki ga ponujajo banke. Gre za dogovor med banko in stranko, ki omogoča, da stranka preseže stanje na svojem transakcijskem računu do določenega zneska. Če potrebujete nek klasičen in hiter kredit, bi se splačalo pogledati na mobilno banko.

Tam boste namreč do hitrega kredita prišli v zgolj nekaj minutah, saj vse poteka preko spleta, hkrati pa bo zelo hitro prišlo tudi do izplačaila na vaš bančni račun. Po navadi že po 15-ih minutah od potrditve vloge za kredit, ali najkasneje v roku enega dne oziroma 24 ur. Vas zanima kajne?

Kako deluje debet kredit?

Debet kredit deluje kot nekakšna “prekoračitev” ali limit na bančnem računu, ki stranki omogoča, da porabi več, kot ima na voljo na računu, vendar do dogovorjenega limita. Stranka plačuje obresti le na dejansko izkoriščen del prekoračitve, običajno mesečno. Takšen kredit morda komu prav posebej ustreza, vendarle pa je dobro razmisliti tudi o drugih rešitvah.

Hitro in učinkovito se do denarja pride na mobilni banki, saj obisk banke ni potreben, banka pa od vas zahteva le osebni dokument in številko bančnega računa na katerega prejemate plačo. To je poleg državljanstva in stalnega naslova v Sloveniji tudi vse kar se pogojev za kredit tiče.

Za koga je debet kredit

Debet kredit je uporaben za kritje kratkotrajnih likvidnostnih težav ali nepredvidenih izdatkov, vendar je pomembno, da se zavedate, da gre za posojilo in da boste morali izplačati tako glavnico kot tudi obresti v dogovorjenem roku. Torej se vendarle razlikuje od klasičnega limita na bančnem računu. Že veste kam se boste odpravili po denar?

Denar, ki ga na račun hitrega kredita prejmete od mobilne banke boste lahko porabili za karkoli boste želeli. Stroški bodo znani že na začetku v prvem koraku, ko boste izpolnili kreditno vlogo oziroma prej. Ob pripravi izračuna kredita namreč. Pri tem si boste lahko pomagali s kreditnim kalkulatorjem.

Je debet kredit drag?

Debet kredit ima običajno višje obrestne mere v primerjavi s tradicionalnimi posojili, kot so osebni krediti ali hipotekarni krediti. To pomeni, da lahko debetni krediti postanejo dražji, če jih uporabljate dolgoročno ali če prekoračite svoj limit pogosto. Obresti se običajno zaračunavajo glede na dejansko izkoriščen del prekoračitve in so običajno višje od obrestnih mer drugih vrst posojil.

Na mobilni banki presenečenj te vrste ne bo, saj boste o vseh stroških vnaprej seznanjeni in boste natančno vedeli koliko morate še plačati do konca. In to brez komplikacij, potrdila o zaposlitvi, notarja in drugih reči, ki pomenijo izgubo časa, živcev pa tudi denarja.

Debet kredit ni dolgoročna rešitev

Pomembno je omeniti, da debet kredit običajno ni namenjen dolgoročni uporabi, temveč kot kratkoročno finančno orodje za kritje nepredvidenih stroškov ali likvidnostnih težav. Če se tak kredit pravilno uporablja in se izplača v razumnem roku, lahko postane stroškovno učinkovit način za zagotavljanje likvidnosti, vendar je treba biti pozoren na morebitne stroške, ki jih lahko prinaša.

Tudi kredit na mobilni banki je kratko ročni, saj ga lahko najamete na do 12 mesecev in pri njem ne bo nikakršnega kompliciranja. Kredit boste prejeli brez preverjanja kreditne sposobnosti, torej brez vpogleda v Sisbon, lahko tudi že imate kakšen kredit od prej, novega računa pa ne boste potrebovali.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor