Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hipotekarni krediti

Kaj so Hipotekarni krediti?

Hipotekarni krediti so dokaj zahtevni krediti, saj od kreditojemalca zahtevajo, da kredit zavaruje s hipoteko. Hipoteka je lahko nepremičnina, ki je sicer v vaši lasti, a se zavezujete, da vam jo lahko banka odvzame in proda, če ne izpoljnjujete zahtev iz sklenjene kreditne pogodbe. Zveni strašljivo? Tudi je, a le v primeru, da ne plačujete obrokov kredita.

Če bi želeli le nekaj gotovine z nekaj manj skrbmi, bo za vas boljša izbira hitri kredit. Lahko ga dobite na praktično vsaki banki in celo preko spleta. Tam te storitve trži mobilna banka, kjer okoli kredita vse uredite na daljavo in ne potrebujete niti veliko dokumentacije.

Kdaj so hipotekarni krediti dobra izbira?

Je že tako, da včasih ne gre drugače in takrat seveda lahko pridejo prav tudi Hipotekarni krediti. Največkrat se jih najame ob nakupu nepremičnine pri čemer pod hipoteko zastavite svojo nepremičnino. Prav tako je dobro vedeti, da največkrat ne boste dobili večjega zneska kot 70% vrednosti nepremičnine.

Če na drugi strani potrebujete zgolj nekaj gotovine za različne namene pa vendarle razmislite raje o hitrem kreditu. Omenili smo mobilno banko, pa poglejmo kako tam poteka najem kredita. Vse skupaj bo zelo enostavno, saj boste le obiskali spletno stran omenjene banke, si s pomočjo kreditnega kalkulatorja pripravili izračun kredita in oddali kreditno vlogo.

Precej enostavneje kot Hipotekarni krediti

Hitri kredit na mobilni banki je seveda mnogo enostavneje najeti, ko v primeru, da so to hipotekarni krediti. Govorimo o mnogo manj papirologije, manj zapravljenega časa in manj zahtevanih pogojev. Ko smo ravno pri pogojih, povejmo, da morate za najem kredita na mobilni banki izpolniti le tri.

Biti državljan Republike Slovenije, imeti redne prilive na bančni račun in imeti prijavljen naslov v Sloveniji. Če te tri pogoje izpolnjujete in imate pri sebi osebni dokument ter številko bančnega računa, lahko vlogo za kredit izpolnete ter oddate že ta trenutek. Mobilna banka je na voljo 24 ur na dan preko spleta. Vas zanima?

Vam hipotekarni krediti delajo težave?

Če vaše prihodke že bremenijo hipotekarni krediti in ste se znašli v težavah pri plačevanju obrokov, je lahko hitri kredit pri mobilni banki ustrezna rešitev. Čeprav kredit že imate, boste tu lahko najeli še enega. Navadno to ne gre, saj banke preverjajo kreditno sposobnost kar pomeni, da ob obstoječem kreditu navadno niste več kreditno sposobni.

Na mobilni banki tega ne preverjajo in ne gledajo v vaš Sisbon profil, kjer piše vse o vaših dolgovih. Potrebovali pa ne boste niti potrdila o zaposlitvi ali overjanja pri notarju. Do kredita boste tako prišli nadvse hitro in zelo enostavno. Mobilna banka res ne komplicira.

Ko hipotekarni krediti niso ovira

Povedali smo že, da hipotekarni krediti niso ovira za pridobitev kredita na mobilni banki. Povej pa še nekaj malega o kreditu na tej banki. Na voljo je kredit z odplačilno dobo do 12 mesecev, na začetku pa si s pomočjo kreditnega kalkulatorja pripravite celoten izračun. Vnesti bo treba samo znesek in število obrokov.

Izračun vam bo v veliko pomoč, saj bo zajemal tudi vse stroške. Ko boste izpolnili in oddali kreditno vlogo, bo ta kmalu pregledana. Če bo seveda potrjena, boste lahko na denar računali že v naslednjih 15-ih minutah, do nakazila pa pride najkasneje v roku 24-ih ur. Obiščite mobilno banko!

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor