Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračun obresti kredita

Kaj je izračun obresti kredita?

Obresti kredita so strošek, ki ga mora kreditojemalec plačati za uporabo posojenega denarja, zato je izračun obresti kredita še kako pomemben preden se odločimo za najem kredita v katerikoli banki ali posojilnici. Če le te še niste izbrali, imamo morda za vas odličen predlog, ki se nanaša na mobilno banko.

Že samo ime pomeni, da je mobilna in vam k njej ne bo treba drugače, kot s pomočjo pametnega telefona, tablice ali računalnika. Vse okoli najema tega hitrega kredita se odvija na spletu, zato je storitev prijazna in zelo hitra. Če si želite do denarja brez komplikacij v le 24-ih urah, berite dalje.

Transparenten izračun obresti kredita

Če si posojilojemalec česa želi je to transparenten izračun obresti kredita. Mobilna banka je poskrbela za ta del in na svojo spletno stran umestila kreditni kalkulator s katerim si v prvi vrsti izračunate kredit, a vam hkrati pokaže tudi vse zajete stroške. Za izračun potrebuje le dva osnovna podatka.

Višino kredita in pa število obrokov. Slednjih lahko izberete do 12, denar pa vam je po nakazilu povsem prost na uporabo. Potrebujete gotovino za nakup česa lepega, morda poplačilo starih obveznosti ali za dopust? Povsem vseeno, odločitev pa bo vaša. Ne čakajte in preverite izjemno priložnost na mobilni banki do katere pridete tudi s klikom na povezavo v tem članku.

Kaj se upošteva za izračun obresti kredita

Za izračun obresti kredita se upoštevajo naslednji dejavniki: Glavnica kredita, ki je znesek denarja, ki ga je kreditojemalec prejel od banke. Obrestna mera, je stopnja, po kateri kreditojemalec zaračunava obresti na posojeni znesek. Obrestna mera je lahko fiksna ali spremenljiva.

Upošteva se še obdobje kredita, ki je čas, v katerem mora kreditojemalec vrniti posojeni denar. Obdobje kredita se lahko razlikuje od nekaj mesecev do več let. Pri mobilni banki bo vse jasno že po izračunu kredita in pred izpolnjevanjem vloge za kredit. Pri tem potrebujete le dva osnovna dokumenta. Imate pri sebi osebni dokument in številko bančnega računa? To bo vse, kajti drugega ne rabite.

Kako se naredi izračun obresti kredita?

Izračun obresti kredita poteka na naslednji način. Obresti = Glavnica kredita x Obrestna mera x Obdobje kredita. Videti je povsem enostavno kajne? V resnici pa posojilojemalca zanima zgolj končni izračun in razlika, ki jo bo moral plačati. V mobilni banki bo vse skupaj potekalo pregledno in brez zavajanja z drobnim tiskom.

Kredit boste lahko najeli brez potrdila o zaposlitvi, ne bo pa vam treba obiskati niti notarja ali iskati poroka. Na končni znesek kredita vplivajo tudi drugi stroški, kot so stroški obdelave, zavarovanje kredita in druge pristojbine. Če želite izvedeti, kako se obresti kredita natančno izračunajo, se obrnite na svojega bančnega svetovalca ali uporabite spletne kalkulatorje kreditov.

Hiter izračun obresti kredita

Na mobilni banki so poskrbeli za izjemno hiter izračun obresti kredita, ki vam v trenutku predstavi vse stroške in zneske posameznih obrokov. Na ta način boste mirno nadaljevali naročilo kredita z zavedanjem, da ste opremeljeni z vsemi potrebnimi podatki. Za izpolnjevanje vloge za kredit ne potrebujete veliko časa.

Lahko jo izpolnite v lokalu med kavico, ali v službi med malico, že kmalu pa se lahko nadejate tudi izplačilu. Čeprav banka zagotavlja le to v roku 24-ih ur, pa se nakazilo pogosteje izvede mnogo prej. Navadno že po 15-ih minutah od prejete in potrjene vloge za kredit. Pred vami je rešitev finančnih težav!

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor