Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Zavarovanje kredita

Kdaj je potrebno zavarovanje kredita?

Zavarovanje kredita je običajno potrebno, ko posojilojemalec vzame kredit od banke ali druge finančne institucije. Namen zavarovanja kredita je zagotoviti, da se bo posojilojemalec držal svojih obveznosti do kreditodajalca in bo pravočasno vrnil kredit. Želite kredit brez komplikacij, zavarovanja in drugih pretiranih pogojev? Potem imamo za vas odlično rešitev.

Mobilna banka, ki vas s svojo ponudbo hitrih kreditov čaka na spletu je odprta vse dni v letu in 24 ur na dan. Gre za spletno banko, ki med mobilnimi sodi med najboljše v EU. Se sprašujete zakaj? Povsem preprosto je. Tako enostavno, kot lahko tu najamete kredit, ga verjetno ne boste nikjer drugje.

Prvi način za zavarovanje kredita

Zavarovanje kredita preko sredstev je zavarovanje, ki ga uporablja kreditodajalec za zagotovitev, da se bo posojilojemalec držal svojih obveznosti do kreditodajalca. Pri tem kreditodajalec zahteva, da se kredit zavaruje z nekim fizičnim premoženjem, na primer nepremičnino ali avtomobilom. Gre seveda za zastavitev, ki pa na mobilni banki ne bo potrebna.

V primeru, da posojilojemalec ne more plačati svojih obveznosti do kreditodajalca, kreditodajalec lahko proda zavarovano sredstvo, da izterja dolg. Mobilna banka ne komplicira in vam kredit odobri brez zastavitve, kreditne pogodbe, overjanja pri notarju in celo brez preverjanja kreditne sposobnosti. V nadaljevanju pa vse o omenjenem kreditu, ki ga lahko dobite že danes.

Drugi način za zavarovanje kredita

Zavarovanje življenja je zavarovanje, ki ga uporablja posojilojemalec za zagotovitev, da se bo kredit vrnil, tudi v primeru njegove smrti. V tem primeru zavarovanje življenja krije dolg do kreditodajalca v primeru smrti posojilojemalca. Zavarovanje kredita tako poteka preko izbrane zavarovalnice, ki jamči, da bo v nezgodnem primeru krila dolg posojilojemalca.

Na mobilni banki takšne drame ne boste deležni. Obiščite jo na spletu in poglejte njihovo ponudbo. Potem si v nekaj minutah izračunajte kredit s pomočjo kreditnega kalkulatorja tam in enostavno le še naročite kredit. Vse na daljavo, brez obiska banke, brez vožnje in hoje od vrat do vrat. Vse v nekaj minutah!

Kako sicer poteka zavarovanje kredita?

Zavarovanje kredita, oziroma potek le tega je odvisen od vrste zavarovanja, ki ga izberete. Pri zavarovanju sredstev morate navadno ponuditi dokazilo o lastništvu premoženja, ki ga uporabljate kot zavarovanje. Pri zavarovanju življenja pa morate navadno izpolniti vlogo za zavarovanje življenja in se podrediti zdravniškemu pregledu, da dokažete, da ste zdravi.

V mobilni banki razen osebnega dokumenta in številke bančnega računa ne boste potrebovali ničesar. Niti potrdila o zaposlitvi kaj šele kaj drugega. Do kredita lahko dostopajo slovenski državljani s stalnim prebivališčem v Sloveniji in z rednimi mesečnimi prihodki. To so dejansko edini trije pogoji za najem kredita v tej super banki.

Zavarovanje kredita ni vedno potrebno

Pomembno je vedeti, da zavarovanje kredita ni vedno obvezno. Odločitev o tem, ali boste zavarovali kredit ali ne, je odvisna od vaše finančne situacije, zneska kredita in pogojev, ki jih ponuja kreditodajalec. Ker mobilna banka kredita ne pogojuje z zavarovanjem, boste tam hitro prišli do denarja, ki ga nujno potrebujete.

In tega lahko zapravite za karkoli. Banka vam namreč tudi na tem mestu ne bo postavljala nikakršnih pogojev. Po oddani vlogi za kredit, in potem ko jo potrdijo, je denar navadno nakazan že v naslednjih 15-ih minutah, najkasneje pa v roku 24-ih ur. Hitro, enostavno in povsem brez kompliciranja. Pohitite na mobilno banko!

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor