Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Najugodnejši krediti

Kaj so najugodnejši krediti?

Kredit je lahko neprecenljiv vir denarja, ne glede na to, ali začenjate s poslovanjem ali pa potrebujete dodaten denar za kritje nepričakovanih stroškov. Toda kako vedeti, katera vrsta kredita je najboljša za vašo konkretno situacijo? Verjetno so najugodnejši krediti tisti, ki so poceni in hitro odobreni.

V tem članku bomo obravnavali razlike med kratkoročnimi in dolgoročnimi krediti, na kaj morate biti pozorni, ko najemate eno ali drugo vrsto kredita, in kako pridobiti najboljše ponudbe za obe vrsti kreditov. Dejstvo je, da so kratkoročni cenovno bolj ugodni, a morda končni znesek ni tisto kar iščete, saj nudijo nekaj manj zaradi manjšega števila obrokov.

So kratkoročni najugodnejši krediti?

Kratkoročni kredit je običajno opredeljen kot vsako posojilo, katerega odplačilna doba je 12 mesecev ali manj. Te vrste posojil so morda najugodnejši krediti in se običajno najemajo za nujne primere ali kadar potrebujete hiter dostop do gotovine. Primeri kratkoročnih kreditov so posojila do plače, gotovinski predujmi in osebne kreditne linije.

Med ugodna kratkoročna posojila lahko štejemo hitre kredite na mobilni banki. Tudi ti so na voljo z odplačilno dobo do 12 mesecev in jih je moč najeti kar preko spleta brez večjih komplikacij. Potrebovali boste le osebni dokument in številko bančnega računa, če ste slovenski državljan, s stalnim prebivališčem v Sloveniji in prejemate redne prihodke.

Najugodnejši krediti niso za vsakega isti

Ljudje se razlikujemo in različne so tudi naše potrebe. Zato ne moremo reči, da so najugodnejši krediti za vse ljudi enaki. Ena od prednosti kratkoročnih kreditov je, da jih je razmeroma enostavno pridobiti in da zahtevajo minimalno dokumentacijo. Poleg tega je odplačilna doba običajno dovolj kratka, da lahko posojilo po potrebi hitro odplačate.

Pri tovrstnih kreditih vedno opozarjajo na branje drobnega tiska kjer se marsikdaj skrivajo kakšne pasti. Pri mobilni banki se vam tega ne bo treba bati. Postopek najema kredita je zelo transparenten, še pred oddajo vloge za kredit pa boste opravili izračun kredita na katerem bodo prikazani vsi zneski, tudi stroški.

So lahko komu najugodnejši krediti tisti dolgoročni?

Seveda bo nekdo drug prisegal, da so zanj najugodnejši krediti dolgoročni, ker pač potrebuje večjo količino denarja na večje število obrokov. Seveda so zahteve tu povsem drugačne, spremenijo se tudi pogoji. Pri mobilni banki denimo ne boste potrebovali notarja, potrdila o zaposlitvi ali poroka, ki bi jamčil za vas.

Prav tako v mobilni banki ne preverjajo kreditne sposobnosti, kar pomeni, da bo vaš kredit skoraj zagotovo odobren, tudi v primeru, da že odplačujete kakšen kredit. Trenutni bančni račun bo zadoščal in vam ne bo treba odpirati novega. Dejansko gre za najem kredita kar od doma ne da bi fizično vstopili v banko ali kam drugam.

Ker najugodnejši krediti niso vedno enaki

Včasih so nekomu dolgoročni krediti tisti najugodnejši krediti. Dolgoročni kredit pomeni vsako posojilo z odplačilno dobo, daljšo od 12 mesecev. Primeri vključujejo hipotekarna, avtomobilska, študentska in poslovna posojila. Daljše odplačilne dobe pomenijo nižje mesečne obroke, vendar tudi več plačanih obresti.

Poleg tega je morda težje izpolnjevati pogoje za dolgoročna posojila, kar je odvisno od vašega individualnega finančnega položaja; posojilodajalci lahko za odobritev vaše vloge zahtevajo tudi zavarovanje. Mobilna banka tega ne bo zahtevala od vas, kredit pa boste naročili v nekaj minutah preko spleta in bo nakazan znotraj 24-ih ur, največkrat pa že mnogo prej. Na voljo 24 ur na dan!

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor