Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kratkoročni kredit

Kaj je kratkoročni kredit?

Kratkoročni kredit je vrsta posojila, ki se običajno odplačuje v roku od nekaj tednov do nekaj mesecev. Namenjen je kritju kratkoročnih finančnih potreb, na primer za poplačilo nepredvidenih stroškov ali za financiranje poslovnih dejavnosti, ko prihodki niso dovolj za pokritje trenutnih obveznosti. Enega bolj enostavnih tovrstnih kreditov lahko najamete tudi preko spleta.

V tem primeru bo potreben samo klik na spletno stran mobilne banke, kjer imajo za vas izjemno ponudbo hitrih kreditov, ki so na voljo z odplačilno dobo do 12 mesecev. Pogoji za najem kredita so zelo dostopni in bo dovolj že slovensko državljanstvo, reden prihodek in stalni naslov bivanja v Sloveniji.

Kdo lahko najame kratkoročni kredit?

Kratkoročni krediti so običajno na voljo tako fizičnim kot tudi pravnim osebam. Pogosto jih ponujajo banke, posojilnice in drugi finančni instituti. Če potrebujete denar zelo hitro in brez komplikacij, potem bo ponudba mobilne banke za kratkoročni kredit, kot naročena za vas. S pomočjo kreditnega kalkulatorja si na njihovi strani najprej pripravite izračun.

Gre za izračun kredita, ki bo zajemal tudi vse stroške, vnesti pa boste morali samo znesek kredita in pa število obrokov. Že v naslednjem trenutku pa boste lahko kredit tudi naročili. Ne verjamete? Na banko vam namreč ne bo treba, kot tudi ne na primer k notarju ali po potrdilo o zaposlitvi.

Kakšni so pogoji za kratkoročni kredit?

Pogoji za kratkoročni kredit se lahko razlikujejo glede na ponudnika in vrsto kredita. Nekatere od pogostih zahtev vključujejo naslednje dejavnike. Kreditno sposobnost, redno zaposlitev in zavarovanje kredita. A ne na mobilni banki, kjer vaše kreditne sposobnosti ne bodo preverjali, kar pomeni, da ne bodo preverjali vašega Sisbon profila.

Nekateri kratkoročni krediti zahtevajo zavarovanje, kot je denimo osebna lastnina ali poslovne terjatve, na mobilni banki pač ne. Le izpolnili boste še vlogo za kredit, jo oddali in pri tem ne boste rabili nič drugega, kot samo osebni dokument in pa številko svojega bančnega računa, ki je lahko odprt na kateri koli banki.

Kako hiter je kratkoročni kredit?

Pogosto se kratkoročni krediti odobrijo hitro, vendar so običajno povezani z višjimi obrestnimi merami kot daljši krediti. Preden sklenete takšen kredit, se prepričajte, da razumete pogoje kredita in se posvetujte s strokovnjakom za finance, če niste prepričani, ali je kratkoročni kredit prava možnost za vas. Na mobilni banki sicer ne pričakujte teh težav.

Gre za zelo enostavno in hitro naročilo kredita, kar pomeni, da vam bo denar na bančni račun nakazan že po 15-ih minutah od potrjene kreditne vloge, najkasneje pa v roku 24-ih ur. Govorimo o banki, ki je na mobilnem trgu kreditiranja ena najboljših v EU. Se že veselite?

Že imate kratkoročni kredit?

Če kratkoročni kredit že imate, to ne pomeni, da ne morete dobiti še enega. Na mobilni banki lahko! Vaša kreditna zgodovina bo na drugih bankah pomemben faktor pri odločitvi o tem, ali vam bodo odobrili kredit. Če imate slabo kreditno zgodovino ali imate zamujena plačila, je manj verjetno, da boste odobreni za kredit.

Na mobilni banki pa tega ne bodo preverjali in vam bodo odobrili kredit ne glede na to, da enega morda že odplačujete. Kliknite in preverite, zakaj tako veliko ljudi že sodeluje z mobilno banko in se tja vrača tudi kasneje, ko pa lahko kredit najamejo kar preko SMS sporočila.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor