Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Pogoji za kredit

Kaj so pogoji za kredit?

Vloga za posojilo je lahko dokaj stresen postopek. Če veste, katere zahteve morate izpolniti in kateri pogoji za kredit so predpisani z zakonom, je lahko še bolj utesnjujoč. Na tem mestu bomo raziskali različne vrste kreditov, kdo ni upravičen do kredita in zakaj, ter standardne pogoje, ki jih morajo po zakonu izpolnjevati vsi kreditojemalci.

Če si želite najeti kredit, ki bo od vas terjal zelo malo pogojev, potem enostavno ne morete mimo mobilne banke, ki navdušuje s svojimi spletnimi krediti. Od pogojev tam bodo od vas zahtevali samo slovensko državljanstvo, stalne mesečne prihodke in dejstvo, da imate v Sloveniji prijavljen stalni naslov.

Različni pogoji za kredit

Obstajata dve glavni vrsti kreditov, ki jih posojilodajalci lahko ponudijo kreditojemalcem – zavarovana in nezavarovana posojila. Zavarovana posojila zahtevajo zavarovanje s premoženjem, kot sta hiša ali avtomobil, ki ga je treba dati v zavarovanje pred neplačilom posojila. Tudi takšni so lahko pogoji za kredit.

Nezavarovana posojila, na drugi strani, ne zahtevajo zavarovanja, vendar imajo običajno višje obrestne mere zaradi večjega tveganja, povezanega z njimi. Med pogoje potem sodijo še različne formule po katerih se izračuna kreditna sposobnost kreditojemalca, ki je zahtevana s strani državnega regulatorja. Po odbitku obroka za kredit mora namreč posojilojemalcu na računu od plače ostati zakonsko določen znesek.

Pogoji za kredit in kreditna sposobnost

Obstaja več razlogov, zakaj nekdo ne more biti upravičen do kredita. Med njimi so slaba kreditna ocena, stečaj v preteklosti ali pomanjkanje zadostnih prihodkov za kritje plačil. Pogoji za kredit so v določenih primerih zelo zahtevni. V nekaterih primerih morajo prosilci za pridobitev posojila predložiti tudi dokazilo o zaposlitvi.

Poleg tega imajo posojilodajalci pravico zavrniti vsakega prosilca, ki ne izpolnjuje njihovih meril ali za katerega menijo, da je preveč tvegan. Za kredit na mobilni banki vam o vsem naštetem ne bo treba skrbeti. Do njega boste prišli brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez potrdila o zaposlitvi in brez kakršnega koli zavarovanja kredita.

Nekateri pogoji za kredit so obvezni za vse!

Po zakonu obstajajo določeni pogoji za kredit, ki jih morajo izpolnjevati vsi posojilojemalci, preden se jim odobri posojilo. Med njimi sta starost najmanj 18 let in veljavna oblika identifikacije, kot sta vozniško dovoljenje, osebna izkaznica ali potni list.

Poleg tega morajo vsi posojilojemalci predložiti natančno dokumentacijo o svojih dohodkih, dolgovih in premoženju, da dokažejo svojo sposobnost odplačevanja zahtevanega zneska posojila. Nazadnje morajo posojilodajalci pred podpisom dokumentov v celoti razkriti informacije o pristojbinah, obrestnih merah in pogojih odplačevanja. Na mobilni banki bosta dovolj osebni dokument in številka bančnega računa. kredit boste naročili preko spleta, nakazan pa bo v roku 24-ih ur, pogosto pa še mnogo prej.

Pogoji za kredit so ključni za odločitev

Najem posojila je pomembna odločitev, ki je nikoli ne smemo jemati zlahka. Preden zaprosite za posojilo, morate natančno razumeti, kakšni so pogoji za kredit in kakšne so vaše pravice kot posojilojemalca – to vključuje poznavanje tega, kdo ne more dobiti posojila in zakaj, ter razumevanje obveznih zakonskih pogojev pri najemu posojila pri katerem koli posojilodajalcu.

S tem znanjem boste lahko sprejeli utemeljeno odločitev o tem, ali je vloga za posojilo v tem trenutku prava za vas ali ne. V primeru mobilne banke vam o vsem tem ne bo treba skrbeti. Kredit boste lahko najeli na do 12 obrokov brez večjih težav.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor