Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kreditna sposobnost

Kaj je kreditna sposobnost?

Gre za pomemben pojem za razumevanje sveta kreditov, merilo posameznikove sposobnosti odplačevanja posojila, na podlagi katerega banke in posojilodajalci odločajo, ali bodo odobrili posojilo ali ne. Poglejmo si vse o tem, kaj je kreditna sposobnost, zakaj jo banke uporabljajo in kateri dejavniki vplivajo nanjo. Če se sprašujete ali lahko najamete kredit navkljub kreditni nesposobnosti, povejmo, da je mogoče, a morate za to na neko drugo banko, o kateri nekaj več v nadaljevanju.

Banke uporabljajo kreditno sposobnost pri odločanju o odobritvi posojil, saj jim pomaga zmanjšati tveganje. Če ima nekdo visoko kreditno oceno, banka ve, da obstaja velika verjetnost, da bo ta oseba sposobna odplačati posojilo.

Zakaj je kreditna sposobnost za banke pomembna?

Ko se vam enkrat zgodi, da na banki izveste slabo novico, in da je vaša kreditna sposobnost nezadostna, vam ne ostane drugega, kot poiskati drugo rešitev. Ta se nahaja v spletni mobilni banki, ki bo od vas zahtevala precej manj, kredit boste dobili po ugodni ceni in pod zelo ugodnimi in ne zahtevnimi pogoji.

V resnici za najem tega kredita potrebujete samo slovensko državljanstvo, stalni naslov v Sloveniji in redne mesečne prihodke. Na ta način boste zadovoljili vsem zahtevam. Na banko pa vam sploh ne bo treba, saj jo boste obiskali kar od doma ali od koderkoli. S pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona.

Kreditna sposobnost in kaj vpliva nanjo?

Kreditna sposobnost je odvisna od več dejavnikov, kot so zgodovina plačil (ali ste v preteklosti pravočasno plačevali ali ne), dolgovani znesek (koliko dolga imate glede na vaše prihodke), dolžina kreditne zgodovine, novi kreditni računi (ali ste pred kratkim odprli kakšen nov račun), vrste računov (katere vrste računov imate odprte) in število poizvedb (kolikokrat so posojilodajalci pregledali vaše kreditno poročilo).

Vsi ti dejavniki skupaj dajejo posojilodajalcem predstavo o vašem finančnem stanju in jim pomagajo pri odločitvi, ali vam odobriti posojilo ali ne. Na mobilni banki vaše kreditne sposobnosti ne bodo preverjali in ne bodo vpogledovali v vaš Sisbon profil kjer so zapisane vse naštete informacije.

Kreditna sposobnost ne bo pomembna

Ker je kreditna sposobnost negativna v primeru, da potrošnik že ima kakšen kredit je jasno, da v tem primeru na svoji banki običajno ne bo dobil še enega kredita. Na mobilni banki ga lahko! Čeprav že imate kredit, ali odplačujete kakšen nakup na obroke. Kredit je kratko ročni in ga odplačate na do 12 mesečnih obrokov.

Število obrokov boste izbrali v prvem koraku, ko si boste s pomočjo kreditnega kalkulatorja na spletni strani tudi izračunali svoj kredit. Poleg števila obrokov boste v kalkulator vnesli le še znesek kredita, nato pa vam bo predstavljen končni izračun, ki bo zajel tudi vse stroške.

Tokrat kreditna sposobnost ne bo faktor odločanja

Kredit na mobilni banki boste najeli v le nekaj minutah, udobno in kadarkoli boste želeli, saj so vam vrata v to spletno banko odprta 24 ur na dan. Kot smo omenili, kreditna sposobnost ne bo pomembna, odobritev kredita pa pride znotraj 24-ih ur. In ne le odobritev, pač pa tudi izplačilo.

Potem, ko boste v nekaj klikih izpolnili kreditno vlogo in jo poslali na banko, jo bodo tam kmalu preverili in jo, v primeru, da bo izpolnjena, kot je zahtevano, tudi potrdili. Do izplačila navadno pride že v naslednjih 15-ih minutah. Kredit, ki vam bo nakazan lahko potrošite skladno s svojimi željami za karkoli.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor