Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Predplačniška kreditna kartica

Kaj je predplačniška kreditna kartica?

Predplačniška kreditna kartica je vrsta plačilne kartice, ki deluje na principu pologa predplačanih sredstev. To pomeni, da morate pred uporabo kartice naložiti določen znesek denarja na račun kartice, ki ga nato porabite glede na razpoložljiva sredstva. Če potrebujete pravi hitri kredit pa bo morda boljša naslednja opcija.

Obiščite spletno mobilno banko in preverite kakšno ponudbo imajo za vas. Gre za banko, ki je ne bo treba obiskati drugače kakor preko spleta. Torej s pomočjo ene izmed naprav z dostopom do spleta. Naj bo to računalnik, tablica ali pa pametni telefon s katerim lahko do kredita v resnici pridete od koderkoli in kadarkoli.

Kako deluje predplačniška kreditna kartica?

Predplačniška kreditna kartica omogoča, da plačujete na enak način kot s tradicionalno kreditno kartico, vendar brez možnosti preseganja naloženega zneska. Predplačniško kreditno kartico lahko pridobi praktično vsakdo, saj ne zahteva kreditne preverbe ali dokazila o rednih dohodkih.

To pomeni, da je primerna za tiste, ki nimajo bančnega računa, nimajo kreditne zgodovine ali želijo omejiti svoje porabe na predhodno naloženi znesek. Čeprav je slišati lepo, pa tudi mobilna banka od vas ne bo zahtevala nič posebnega pri čemer boste na račun dobili gotovino s katero boste nato lahko prosto razpolagali. Izplačilo navadno sledi že četrt ure po potrditvi vloge za kredit, ki jo izpolnite na spletu.

Predplačniška kreditna kartica ima pomembno prednost

Poleg tega je predplačniška kreditna kartica primerna tudi za mladoletne osebe, saj starostna omejitev za pridobitev predplačniške kreditne kartice pogosto ni tako stroga kot pri tradicionalnih kreditnih karticah. Kljub temu pa je kredit nekaj povsem drugega, zato ne odlašajte in preverite kaj vam ponuja mobilna banka, ki sodi med najboljše takšne v EU.

Do kredita boste tam prišli na zelo hiter in enostaven način, pri čemer boste potrebovali samo osebni dokument, številko bančnega računa in nič drugega. Torej niti potrdila o zaposlitvi, ne kakšnih drugih papirjev ali overitve pri notarju. Niti novega bančnega računa vam ne bo treba odpreti, lahko pa imate tudi že kakšen drug kredit.

Predplačniška kreditna kartica na bankah

Predplačniška kreditna kartica se običajno izda s strani bank ali drugih finančnih institucij ter so povezane s plačilnimi omrežji, kot so Visa ali Mastercard. Kartice je mogoče naložiti z gotovino na bankomatih ali preko spletnega bančništva, kar omogoča enostavno upravljanje sredstev na računu kartice. Na mobilni banki takšne kartice ne boste potrebovali.

Po odobritvi kredita bo denar nakazan na vaš bančni račun, z denarjem pa boste lahko prosto razpolagali takoj. Ne glede na to za kaj v resnici potrebujete denar, ali so to stari računi ali morda kakšno darilo oziroma dopust. Kredit vam je na voljo z odplačilno dobo do 12 mesecev.

Predplačniška kreditna kartica ima omejitve

Ker se predplačniška kreditna kartica omejuje s porabo na predhodno naloženi znesek, je to lahko dobra izbira za tiste, ki želijo bolj nadzorovano porabo in se izogniti prekomernemu zadolževanju. Vendar pa je pomembno upoštevati, da predplačniške kreditne kartice običajno ne vključujejo nekaterih ugodnosti, kot so nagrade, zavarovanja ali možnost odloženega plačila.

Z mobilno banko boste lahko sklenili posel, če ste slovenski državljan s stalnim naslovom bivanja v Sloveniji in imate redne mesečne prihodke, nakazane na bančni račun, ki ga boste navedli v kreditni vlogi. Pred izpolnjevanjem le te, boste na spletni strani mobilne banke ob pomoči kreditnega kalkulatorja, opravili še izračun kredita.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor