Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kreditna kartica

Kaj je kreditna kartica

Kreditne kartice so vrsta posojila, ki potrošnikom omogočajo, da si pri posojilni instituciji (banki) izposodijo denar, običajno za nakupe. Imetniki kartic lahko s kreditno kartico kupujejo izdelke pri trgovcih na drobno ali celo dvigujejo gotovino na bankomatih. Kreditna kartica je precej več kot običajna plačilna kartica.

V večini primerov morajo posojilojemalci v določenem obdobju odplačati svoj dolg skupaj z obrestmi in pristojbinami. Upravičenost do kreditne kartice je odvisna od izdajatelja, vendar morajo imeti posojilojemalci na splošno dobro ali odlično kreditno oceno, da se lahko kvalificirajo. Nekatere banke najem kredita pogojujejo z nabavo kreditne kartice, a ne mobilna banka, kjer do kredita pridete precej bolj enostavno.

Kako deluje kreditna kartica?

Kot smo že omenili, je kreditna kartica v bistvu ena vrsta posojila. Ko s kreditno kartico opravite nakup, si od izdajatelja izposodite denar, ki ga boste morali nato vrniti. V večini primerov boste morali vsak mesec plačati vsaj minimalno plačilo, ki bo namenjeno odplačilu stanja ter morebitnih obresti in provizij, ki so se nabrale.

Pomembno je opozoriti, da če vsak mesec plačate le minimalno plačilo, lahko traja več let in vas stane več sto ali celo več tisoč evrov obresti, da odplačate svoj dolg. Zato je vedno najbolje, da poskušate vsak mesec, če je le mogoče, v celoti poplačati stanje dolga, ali pa še bolje, da najamete hitri kredit kakršnega lahko dobite na mobilni banki že danes in pokrijete dolg.

Kaj omogoča kreditna kartica?

Kreditna kartica je dovolj za skoraj vsak nakup, pa naj gre za nekaj majhnega, kot je skodelica kave, ali za nekaj velikega, kot je nov televizor. Poleg tega številni izdajatelji kartic ponujajo programe nagrajevanja, ki imetnikom omogočajo, da za svoje nakupe zbirajo točke ali vračajo denar.

Nekateri izdajatelji ponujajo celo posebne ponudbe financiranja za dražje nakupe, kar je lahko koristno, če želite opraviti večji nakup, vendar nimate dovolj denarja, da bi ga plačali v celoti. Pri kreditu na mobilni banki vam za to ne bo treba skrbeti. Vse o stroških in obrestih boste izvedeli že v prvem koraku pri izračunu kredita.

Kreditna kartica je lahko precej dvoumna

Dvoumna v smislu, da se je težko izkopati iz dolga. Kot smo že omenili, večina izdajateljev kreditnih kartic od kreditojemalcev zahteva, da vsak mesec plačajo vsaj minimalno plačilo. To plačilo bo namenjeno odplačilu preostalega zneska ter vseh obresti in provizij, ki so se nabrale, ne pa samemu odplačilu dolga. Kreditna kartica prav v tem skriva svoje največje pasti.

Zdi se, kot da vsak mesec plačujemo, dolg pa se nič ne zmanjša. V primeru hitrega kredita boste v največ 12 mesecih odplačali celoten dolg po predhodno znanih zneskih in stroških, ki vam bodo transparentno prikazani v kreditnem kalkulatorju. Kredit pa boste lahko najeli kar od doma.

Kreditna kartica da ali ne?

Kreditna kartica je lahko koristno orodje, če jo uporabljamo odgovorno, vendar lahko privede tudi do finančnih težav, če je ne upravljamo pravilno. Preden zaprosite za kreditno kartico, obvezno naberite vse informacije, da boste razumeli, kako deluje in v kaj se spuščate.

Ko imate kreditno kartico, poskušajte vsak mesec v celoti poravnati preostanek in se izogibajte prenašanju preostanka iz meseca v mesec, če je le mogoče. Z upoštevanjem teh nasvetov lahko uporabljate kreditne kartice, ne da bi ogrozili svoje finančno zdravje. Na mobilni banki kredit najamete brez potrdila o zaposlitvi, brez preverjanja kreditne sposobnosti in brez dodatnega pogojevanja z najemom kreditne kartice.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor