Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Akreditiv

Kaj je Akreditiv?

Akreditiv na banki je finančni instrument, ki ga uporabljajo podjetja, ki izvažajo blago ali storitve v tujino. Gre za dokument, ki ga izda banka kupca in ki zagotavlja plačilo prodajalcu, če ta izpolni določene pogoje, navedene v akreditivu. Takšnih zahtev pa ne bo, če se boste odločili za enostaven hitri kredit na mobilni banki.

Če zanjo še niste slišali, povejmo da gre za spletno banko, ki jo je treba obiskati zgolj preko spleta in vam fizično tja nikoli ne bo treba. Prav tako vam ni treba postati komitent banke, torej tam odpreti račun. Za kredit potrebujete le nekaj minut prostega časa.

Akreditiv je za podjetja

Prodajalec se zaveže, da bo izpolnil natančno določene zahteve glede količine, kakovosti in dobavnega roka blaga ali storitve, medtem ko banka kupca zagotavlja, da bo plačilo izvedeno, ko bodo te zahteve izpolnjene. Akreditiv je tako vrsta zavarovanja za oba udeleženca posla in pomaga zmanjšati tveganje neporavnanih plačil.

Hitri kredit na mobilni banki je potrošniški in lahko do njega pridejo vsi slovenski državljani, ki imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov in na svoj bančni račun prejemajo redne mesečne prihodke. Pravkar smo našteli vse zahtevane pogoje, ob tem potrebujete samo še osebni dokument in številko bančnega računa, pa boste pripravljeni na izpolnjevanje vloge.

Akreditiv je neka vrsta garancije

V resnici je Akreditiv orodje s katerim banka kupca, ki kupuje pri nekem podjetju, garantira zanj. Če takšen kupec na koncu ne pokrije vseh stroškov, se breme prevali na banko in nikakor ne na podjetje, ki bi bilo sicer oškodovano. Če se vam zdi to preveč zapleteno in rabite samo nekaj denarja, kliknite raje na mobilno banko.

Tam uporabite kreditni kalkulator za izračun kredita po svojih željah in izberite znesek ter število obrokov. Teh imate na voljo do 12, kredit je ne namenski kar pomeni, da boste lahko z denarjem prosto razpolagali. So se vam nabrali stroški, morda je čas za nove gume?

Za koga je primeren akreditiv?

Akreditiv je primerna rešitev za mednarodne posle, kjer stranke ne poznajo druga drugega in želijo zagotoviti varnost plačila. Primeren je tako za prodajalce kot za kupce. Prodajalec lahko s pomočjo akreditiva pridobi zagotovilo plačila, medtem ko kupec lahko preveri, da prodajalec izpolnjuje določene pogoje pred plačilom.

Ko človek potrebuje le nekaj denarja na hitro, pa raje pogleda po spletu kjer naletimo na mobilno banko in njihovo izjemno ponudbo. Celotna storitev je zapakirana tako, da ne vzame več kot par minut za pregled, izračun in izpolnjevanje vloge za kredit. Izplačilo se izvrši v roku 24-ih ur, navadno pa že 15 minut po odobritvi.

Torej akreditiv ni mišljen za potrošnika?

Akreditiv je zelo pogosto uporabljen pri mednarodni trgovini, predvsem pri večjih poslih in daljših dobavnih rokih. Za poslovanje običajnega potrošnika in kreditiranje pa boste zagotovo zlahka našli ogromno ponudbe hitrih in drugih kreditov, med katerimi so tudi spletni kakršen je kredit mobilne banke. Brez obiska banke, notarja in iskanja poroka.

Do kredita boste prišli celo brez mukotrpnega preverjanja kreditne sposobnosti, ki je največkrat razlog, da se kredit na koncu ne odobri. V tem primeru to pomeni, da lahko že imate obstoječi kredit, pa boste vendarle dobili še enega. Pripravite seznam vsega kar potrebujete, naročite kredit in si izpolnite sanje, ter rešite težave.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor