Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Gotovinski kredit za blokirane

Gotovinski kredit za blokirane

Gotovinski kredit za blokirane račune se ne more odobriti, ker blokiran račun kaže na finančne težave potrošnika. Blokada računa je posledica dolžniških težav, izvršb ali drugih negativnih dogodkov, ki vplivajo na kreditno sposobnost posameznika. Banka ali finančna institucija bo običajno zavrnila zahtevo za kredit, saj se bojijo tveganja neplačila in nezmožnosti poplačila kredita.

Če ste se znašli v situaciji, ko nikakor ne morete do kredita, vsekakor ne obupajte. Preverite ponudbo mobilne banke, kjer lahko do kredita pridete ob zares minimalnih pogojih in z zelo malo dokumentacije. Potrebujete samo osebni dokument in številko bančnega računa na katerega seveda prejemate redne mesečne prihodke.

Gotovinski kredit za blokirane ni opcija?

Blokiran račun pomeni, da je potrošnik verjetno že imel finančne težave in ni bil sposoben pravočasno plačevati svojih obveznosti. Gotovinski kredit za blokirane račune bi lahko poslabšal finančno stanje posameznika, saj bi se povečal dolg in obresti, ki jih mora plačevati. Banka želi zmanjšati tveganje neplačila in bo zato previdna pri odobritvi kredita osebi z blokiranim računom.

Prej smo omenili mobilno banko, zato povejmo še kakšne pogoje je tam treba izpolnjevati za najem hitrega kredita. Potrebujete slovensko državljanstvo, stalni naslov bivališča v Soveniji in pa prej omenjene redne mesečne prihodke. To je vse, kar bodo od vas zahtevali. Brez preverjanja kreditne sposobnosti!

Gotovinski kredit za blokirane račune ni mogoč

Blokada računa lahko kaže na pomanjkanje finančne discipline in slabo upravljanje sredstev. Če je potrošnik že imel težave s plačevanjem računov ali drugimi obveznostmi, je malo verjetno, da bo sposoben pravilno in pravočasno odplačevati gotovinski kredit za blokirane račune. Finančne institucije iščejo zanesljive stranke, ki imajo dobro kreditno zgodovino in dokazano sposobnost vračanja dolgov.

Kar se mobilne banke tiče, boste tam lahko najeli kredit na do 12 mesečnih obrokov, le tega pa si prej izračunali s pomočjo njihovega kreditnega kalkulatorja, ki ga boste našli na spletni strani banke. In ne le to. V resnici celoten postopek najema kredita poteka preko spleta in s tem na daljavo.

Gotovinski kredit za blokirane je misija nemogoče

Banka ali finančna institucija se osredotoča na tveganje in donosnost pri odobravanju kreditov. Gotovinski kredit za blokirane račune predstavlja večje tveganje za finančno institucijo, saj je verjetnost, da bo potrošnik z blokiranim računom uspešno poplačal kredit, manjša. Posledično so obrestne mere na takšne kredite običajno višje, kar pa lahko potrošnika še bolj finančno obremeni.

Obresti na mobilni banki so jasne že v samem začetku pred izpolnjevanjem kreditne vloge. Prav tako boste skozi izračun kredita obveščeni o vseh stroških samega kredita. Zanj ne bo treba v službo po potrdilo o zaposlitvi, ne bo vam treba niti k notarju, potrebna pa ne bo niti zastavitev.

Gotovinski kredit za blokirane

Blokada računa lahko vpliva tudi na kreditno oceno potrošnika. Gotovinski kredit za blokirane ni mogoč, saj je kreditna ocena je pomemben dejavnik pri odobravanju kreditov, in če ima potrošnik blokiran račun, se bo to negativno odrazilo na njegovi kreditni oceni.

Slabša kreditna ocena bo otežila pridobivanje kredita tudi v prihodnosti, saj bo potrošnik veljal za tveganega dolžnika. Ob izpolnjenih pogojih na mobilni banki ne bo nobenih komplikacij, denar pa bo izplačan v roku 24-ih ur, največkrat pa že 15 minut po potrditvi vloge za kredit. S tem denarjem boste lahko prosto razpolagali, novega bančnega računa ne potrebujete, vseeno pa je tudi, če že imate kak kredit.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor