Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

SMS kredit

Kaj pomeni SMS kredit?

SMS kredit je okrajšava za priljubljen način najemanja posojila. Kot že sama beseda pove gre za najem kredita preko SMS sporočila kar pa seveda nimajo na voljo v vseh bankah in posojilnicah. Ima pa ta sistem mobilna banka pri kateri najprej naročite kredit preko spleta, ga odplačate, naslednjič pa lahko uporabite tudi SMS.

Zadeva je dokaj enostavna in razumljiva saj imajo takrat že vse vaše podatke, z odplačilom pa ste dokazali, da ste zaupanja vredna stranka. A pojdimo lepo po vrsti in poglejmo kako na mobilni banki sploh priti do kredita. V resnici je zelo, zelo enostavno, hitro in nadvse učinkovito.

SMS kredit ob naslednjem najemu

Za najem kredita morate v mobilni banki izpolnjevati le tri pogoje. Prvi je slovensko državljanstvo kar je logično, drugi je stalni naslov bivanja v Sloveniji, tretji pa dejstvo, da na bančni račun prejemate redne mesečne prilive. Tako, to je vse, naslednjič pa še SMS kredit. Zelo enostavno kajneda?

Kredit boste najeli kar preko spleta in sicer tako, da boste za obisk mobilne banke uporabili računalnik, tablico ali pametni telefon. Ko boste enkrat tam si boste seveda ogledali ponudbo ter uporabili kreditni kalkulator, ki vam bo po vnosu zneska kredita in števila obrokov prikazal izračun z zajetimi vsemi stroški. Brez skrivanja v drobnem tisku.

SMS kredit le še hitreje

Že spletni najem kredita je zelo hiter, saj boste po izračunu v nekaj minutah izpolnili vlogo za kredit, jo oddali in počakali na odobritev ter izplačilo. SMS kredit pa bo naslednjič zgolj en sam korak do nakazila, ki se sicer navadno izvede že 15 minut po potrjeni vlogi za kredit, najkasneje pa v 24-ih urah.

Imate še nekaj pomislekov glede dokumentacije? Povsem brez potrebe kajti potrebovali boste samo osebni dokument in številko bančnega računa. Ne rabite skrbeti za potrdilo o zaposlitvi, notarsko overitev ali poroštvo. Vse skupaj boste opravili sami od začetka do konca v praktično eni potezi. Pripravljeni za najem?

Tudi SMS kredit

Mobilna banka nudi kot rečeno tudi SMS kredit, a ko je prvi kredit najet preko spleta enkrat odplačan. Z odplačilom boste hitro opravili, saj je na voljo do 12 meečnih obrokov katere izberete že pri samem kreditnem izračunu. Že veste kaj vse boste kupili? Povsem vseeno je namreč.

Denar iz tega kredita lahko porabite prosto po svojih željah za karkoli. Poplačilo dolgov, nakup bele tehnike ali pa za lep dopust. Odločitev je vaša zato naj vas to ne skrbi. Če ste se znašli v težki finančni situaciji vam bo ta hitri kredit v veliko pomoč. V nadaljevanju pa še nekaj dobrih novic.

Naslednjič pa SMS kredit

Tako, naslednjič boste lahko najeli SMS kredit, tokrat pa spletnega in to brez kakršnihkoli komplikacij. Brez preverjanja kreditne sposobnosti kar se stori z vpogledom v Sisbon in brez drugih načinov preverjanja. To pomeni, da boste kredit lahko najeli tudi v primeru že obstoječega kredita na drugi banki.

Kje imate odprt račun je vseeno, prav tako pa vam ne bo treba postati komitent mobilne banke. Dobrodošli so vsi Slovenci in Slovenke, ki izpolnjujejo osnovne pogoje in želijo kredit. Tudi upokojenci lahko pod določenimi pogoji pridejo do posojila, zato vsekakor kliknite na spletno stran mobilne banke in preverite svoje možnosti. Banka je tam za vas 24 ur na dan.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor