Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Obrok posojila

Kaj je obrok posojila?

Obrok posojila je mesečni znesek, ki ga moramo plačevati banki kot odplačilo posojila. Obrok vključuje del glavnice posojila ter obresti, ki jih moramo plačati banki za posojilo. Velikost obroka je odvisna od več dejavnikov, kot so višina posojila, obrestna mera, ročnost posojila in način odplačevanja. Zveni preveč komplicirano za vas?

Najemite kredit na mobilni banki, kjer komplikacij ne bo. V prvi vrsti, ker si boste izračun kredita pripravili s kreditnim kalkulatorjem v katerega vnesete le dva podatka, znesek kredita in število obrokov. Teh je na voljo do 12. Prav tako ni komplikacij s pogoji ter papirologijo, o čemer več povemo v nadaljevanju.

Kako se izračuna obrok posojila?

Obrok posojila se izračuna na osnovi naslednjih dejavnikov. Glavnica posojila: To je znesek denarja, ki smo si ga sposodili od banke. Obrestna mera: To je strošek denarja, ki ga moramo plačati banki kot nadomestilo za uporabo njenega denarja. Obrestna mera se lahko razlikuje glede na vrsto posojila, ročnost posojila in druge dejavnike.

Ročnost posojila: To je časovno obdobje, v katerem moramo odplačati posojilo. Daljša ročnost običajno pomeni nižji mesečni obrok, vendar pa lahko skupni strošek posojila v tem primeru postane višji zaradi obresti. Mobilna banka vam nudi enostaven hitri kredit, ki ga boste najeli preko spleta in računalnika, tablice ali pametnega telefona.

Obrok posojila in načini odplačevanja

Na splošno obstajata dva načina odplačevanja posojila za obrok posojila – anuitetni in linearni. Pri anuitetnem načinu odplačevanja je vsak mesečni obrok enak, pri linearnem načinu pa se mesečni obrok zmanjšuje, saj se z vsakim plačilom zmanjšuje glavnica posojila. Na mobilni banki vse poteka nadvse preprosto, zato so vse skrbi odveč.

Izračun kredita vam bo na pregleden način prikazal vse stroške kredita in tudi zneske posameznih obrokov. S tem boste precej lažje krenili na naslednji korak, izpolnjevanje vloge za kredit. Preko spleta seveda, v le nekaj minutah kar od doma. Po pregledani in odobreni vlogi izplačilo navadno sledi zelo hitro. Že v 15-ih minutah ali v roku 24-ih ur.

Izračun za obrok posojila

Običajno se obrok posojila izračuna s pomočjo posebnih finančnih kalkulatorjev ali programov za izračun kredita, ki so na voljo na spletnih straneh bank ali drugih finančnih institucij. Razložili smo že kako hitro in preprosto je to v primeru mobilne banke. Povejmo še, da je vseeno na kateri banki imate odprt svoj bančni račun, kar pa je morda še bolj presenetljivo, pa je vseeno tudi če že imate kak kredit.

Kljub temu lahko na mobilni banki dobite novega. Pri tem vam namreč ne bodo gledali pod prste in ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti. Vpogled v Sisbon največkrat prinese slabe novice, teh pa se vam v primeru mobilne banke ni bati.

Ugoden obrok posojila

Kaj sploh je ugoden obrok posojila? Vsekakor gre za obrok, ki ste ga zmožni plačevati in ne prinaša previsokih obresti ter stroškov kredita. Vse to je najmanjše kadar se odločimo za hitri kredit, ki je izplačan v največ 12 mesecih. Mobilna banka od vas ne zahteva veliko pogojev in je idealen naslov za najem kredita.

Slednji je na voljo slovenskim državljanom s stalnim prebivališčem v Sloveniji in takšnim, ki imajo na TR redne prilive vsak mesec. Kaj boste storili z denarjem je vaša stvar, saj od vas nihče ne bo zahteval kakšnih potrdil ali računov, da bi dokazovali porabo denarja z naslova kredita.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor