Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Mini posojilo

Ko potrebujete le mini posojilo

Če imate dobro kreditno oceno, lahko zaprosite za kakšno mini posojilo v svoji banki. Ta oblika posojila ima običajno nižje obrestne mere kot druge oblike posojil in je lahko primerna, če potrebujete denar za nujne ali nepredvidljive stroške. Če do tega ne morete, ker ste morda kreditno nesposobni, pa vendarle obstaja rešitev.

Imenuje se mobilna banka in ima za vas na voljo hitri kredit pri katerem ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti, niti vam ne bodo komplicirali z drugimi nemogočimi pogoji. Potrebno je samo slovensko državljanstvo, stalni naslov v Sloveniji in redna plača na bančni račun. V tem primeru lahko že danes naročite svoj kredit.

Mini posojilo je lahko kreditna kartica

Če imate kreditno kartico z dovolj kreditnega limita, jo lahko uporabite kot mini posojilo. Upoštevajte, da imajo kreditne kartice ponavadi višje obrestne mere kot bančni krediti, zato boste morda morali poplačati dolg čim prej, da se izognete plačevanju previsokih obresti. V veliko primerih se dolg v celoti odplača že naslednji mesec!

A ne v primeru mobilne banke. Tu boste lahko svoje posojilo najeli na do 12 mesečnih obrokov, pri čemer boste pred tem naredili še izračun kredita in se prepričali, da gre za zneske, ki vam ustrezajo. V kreditni kalkulator na spletni strani banke vnesete znesek kredita in število obrokov, pregledate in nadaljujete.

Mini posojilo na spletu

Obstajajo spletni posojilodajalci, ki lahko zagotovijo kratkoročno mini posojilo in osebne kredite. Ti posojilodajalci običajno zagotavljajo hitro odobritev in so primerni za tiste, ki potrebujejo denar hitro. Vendar pa imajo lahko višje obrestne mere in stroške, zato se prepričajte, da razumete vse pogoje in stroške, preden se odločite za to možnost.

V primeru najema kredita v mobilni banki boste že s kreditnim izračunom obveščeni o vseh stroških, zato se vam ne bo treba bati, da bi na koncu preveč plačali za kredit. Pred najemom imejte pri sebi le še osebni dokument in številko bančnega računa, banko pa boste seveda obiskali preko spleta z računalnikom, tablico ali s pametnim telefonom.

Mini posojilo za vas

Ponekod je na voljo tako imenovano mini posojilo za tiste, ki ne morejo dobiti tradicionalnih bančnih kreditov. Ta vrsta posojila je namenjena ljudem s slabšim kreditnim rezultatom in nižjim dohodkom. Mini posojila so običajno manjša posojila, ki se odplačajo v kratkem času in imajo precej manj pogojev, kot običajni krediti.

Mobilna banka se poleg enostavnosti najema posojila ponaša še s podatkom, da sodi med najboljše tovrstne banke v EU, kjer boste do kredita prišli brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez notarja, poroka ali zastavitve. Zanimivo, da je denar na račun tega posojila mogoče porabiti za karkoli. Tudi za poplačilo starih dolgov ali za nakup česa lepega.

Mini posojilo v nekaj minutah

Omenili smo, da je mini posojilo mogoče hitro najeti preko spleta na mobilni banki. Dodajmo le še, da vse skupaj ne bo trajalo dlje, kot nekaj minut, ki jih boste potrebovali za izpolnjevanje kreditne vloge. To bodo na banki kmalu preverili, jo potrdili in vam izplačali dogovorjen znesek.

V resnici je tako, da v primeru potrjene vloge za kredit, nakazilo na vaš bančni račun navadno steče že po 15-ih minutah ali najkasneje v roku 24-ih ur. Ta čas je odvisen od primera do primera, priznati pa je treba, da v vsakem primeru zelo hitro. Zdaj veste kam po svoj naslednji kredit!

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor