Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Avtomobilski kredit

Kaj je avtomobilski kredit?

Avtomobilski kredit je posebna vrsta posojila, ki je zasnovana za financiranje nakupa avtomobila. To je pogosta izbira za posameznike, ki si želijo postati lastniki vozila, vendar nimajo na voljo zadostnih sredstev za plačilo avtomobila v gotovini. Tak kredit omogoča, da vozilo kupite takoj in nato odplačujete kredit v rednih mesečnih obrokih.

Je pa takšen kredit namenski, kar pomeni, da z gotovino ne morete prosto razpolagati. Lahko pa, če kredit najamete na mobilni banki. To je banka, ki vam kredit odobri kar na daljavo in sicer preko spleta s pomočjo tablice, računalnika ali pametnega telefona. Ta denar lahko prabite za karkoli želite.

Je avtomobilski kredit ok?

Avtomobilski kredit je znan po tem, da se obrestne mere in ročnost odplačevanja lahko prilagajajo posameznikovim potrebam. Običajno so obrestne mere za avtomobilske kredite konkurenčne, saj je vozilo pogosto uporabljeno kot zavarovanje za kredit. To pomeni, da je nakup vozila s pomočjo kredita dostopen mnogim ljudem. Pa res želite takšen kredit?

Načeloma je takšen kredit povsem v redu, le nekoliko omejeni boste pri nakupu avtomobila, saj se bosta morala s prodajalcem, ki je fizična oseba posebej dogovoriti, kako speljati nakup. V primeru pa, da najamete kredit pri mobilni banki pa boste lahko z gotovino kupili avto, ki vam je pač všeč.

Avtomobilski kredit in pogoji

Ko se izbira avtomobilski kredit je ključnega pomena, da se posameznik natančno seznani s pogoji kredita, vključno s stroški odobritve, skupnimi stroški kredita in morebitnimi pogoji za vračilo posojila. Prav tako je pomembno, da se odločite za kredit, ki je skladen s svojim finančnim položajem, da se izognete finančnim težavam v prihodnosti.

Na mobilni banki težav ne pričakujte, saj gre za povsem enostaven kredit brez kreditne pogodbe in brez kopice papirjev. Potrebujete samo dva osnovna in sicer osebni dokument ter številko TR. Pogoj je, da ste slovenski državljan s stalnim bivališčem v Sloveniji in z rednimi prihodki na svoj bančni račun.

Avtomobilski kredit na kaj paziti?

Ko izbirate avtomobilski kredit je treba upoštevati več dejavnikov, vključno z višino kredita, obrestno mero, ročnostjo odplačevanja in morebitnimi dodatnimi stroški. Različni ponudniki kreditov lahko ponujajo različne pogoje, zato je smiselno primerjati ponudbe različnih bank ali finančnih institucij.

Prav tako je pomembno, da se posvetujete s finančnim svetovalcem, ki vam lahko pomaga izbrati najboljšo možnost glede na vaše finančne zmožnosti in potrebe. Za kredit na mobilni banki pa kaj posebnega ne bo treba, saj od vas ne bodo zahtevali niti potrdila o zaposlitvi, overitve pri notarju ali poroštva. Kredit si boste s pomočjo posebnega kalkulatorja na spletni strani izračunali kar sami.

Avtomobilski kredit že imate?

Če avtomobilski kredit že odplačujete in bi radi prišli do nekaj gotovine je verjetno situacija nekoliko zapletena, saj banke v tem primeru težko odobrijo kredit. Na mobilni banki ga boste prejeli kljub temu, da enega že imate in ne glede na to na kateri banki ga odplačujete ali katere banke komitent ste.

Novega računa vam ne bo treba odpreti, vlogo za kredit pa boste izpolnili in oddali preko spleta v le nekaj minutah od koderkoli boste želeli. Denar je navadno izplačan že po 15-ih minutah od odobrene vloge, najkasneje pa v 24-ih urah. Če potrebujete denar takoj, bo to vaša najboljša izbira.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor