Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Eko kredit

Kaj je Eko kredit?

Se pripravljate na vgradnjo sončne elektrarne, ali morda načrtujete prenovo izolacije vaše hiše, nova okna, nekaj kar bo zniževalo stroške za energijo? Potem se lahko obrnete na Eko kredit, ki je vrsta posojila za vse tiste, ki se usmerjajo v zeleno. Vse kar pripomore k zniževanju porabe energije na račun elektrike ali fosilnih goriv, nekako sodi v to skupino.

Če potrebujete gotovino s katero bi kupili ali plačali različne reči, pa tega s tem kreditom ne boste mogli. V tem primeru si lahko zelo hitro pomagate s kreditom na mobilni banki, ki je na voljo preko spleta pod sila enostavnimi pogoji.

Eko kredit je namenski

Pri kreditih razlikujemo na namenske in ne namenske, kar pomeni, da namenski kredit banka odobri za nekaj določenega. Denimo Eko kredit lahko namenite nečemu kar bo prispevalo k varovanju okolja. Kredit na mobilni banki pa je ne namenski in ga lahko potrošite kakorkoli želite. Vas zanima koliko lahko dobite?

Obiščite spletno mesto mobilne banke in uporabite kreditni kalkulator, ki ga najdete na njihovi strani. Z njim si pripravite enostaven izračun kredita na način, da vanj vnesete znesek kredita in dodate število mesečnih obrokov. Na voljo jih je do 12, od vas pa je odvisno kako hitro boste potem z odplačevanjem zaključili.

Eko kredit ni za vsakogar

Kot vidimo, Eko kredit res ni namenjen za vse kar bi si želeli, a je na drugi strani zelo ugodna vrsta posojila za tiste, ki jih zanima eko gradnja, ali pa morda nakup električnega vozila. Sploh ni nujno, da zgolj to. Takšen kredit pride v poštev še marsikje drugje, le pozanimati se je treba.

Prav tako, kot se je treba pozanimati pri običajnih hitrih kreditih, če želimo najeti najbolj ugodnega zase. Mobilna banka je vsekakor med bolj priljubljenimi, saj na svojem področju sodi v sam vrh EU, kredit tam pa je moč najeti ob treh nadvse osnovnih pogojih za najem kredita.

Eko kredit in pogoji

Povsem razumljivo je eveda, da Eko kredit zahteva določene pogoje, ki morajo biti do potankosti izpolnjeni. Na drugi strani pa boste do gotovine na mobilni banki prišli že, če ste slovenski državljan s stalnim prebivališčem v Sloveniji in prejemate redne dohodke na svoj bančni račun. Kaj več ne boste potrebovali.

Brez potrdila o zaposlitvi in celo brez preverjanja kreditne sposobnosti. To seveda pomeni, da ne bodo gledali v vaš Sisbon profil in je popolnoma vseeno, če morda kakšen kredit že odplačujete. Potrebujete le še osebni dokument, številko bančnega računa in računalnik, tablico, ali pametni telefon z dostopom do spleta. Odlično kajne?

Tudi če že imate Eko kredit

Torej lahko za kredit na mobilni banki zaprosite tudi v primeru, da morda že odplačujete Eko kredit ali kako drugo posojilo. Vzemite si nekaj minut prostega časa, natančno izpolnite spletno vlogo za kredit in jo oddajte. Na strani mobilne banke se ji bodo kmalu posvetili in jo tudi odobrili.

Potem pa vse skupaj steče bliskovito hitro. Kredit na mobilni banki se nakaže zgolj z računa na račun, transparentno in brez skritih pasti. Denar bo navadno nakazan že 15 minut po potrditvi kreditne vloge, ali najkasneje v roku 24-ih ur. Pripravite seznam za nakupe, rezervirajte počitnice, kajti denar bo v kratkem pri vas.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor