Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hipotekarni kredit nlb

Kaj je hipotekarni kredit nlb?

Hipotekarni kredit NLB je vrsta dolgoročnega kredita, ki ga ponuja Nova Ljubljanska banka (NLB) in je zavarovan s hipoteko na nepremičnino. Ta vrsta kredita je namenjena posameznikom ali podjetjem, ki želijo financirati nakup nepremičnine ali refinancirati obstoječi hipotekarni kredit. Če si želite bolj enostaven kredit pa bo morda dobra opcija mobilna banka.

Se sprašujete, kakšna banka? Mobilna! To pomeni, da bo prišla k vam kjerkoli boste in ne obratno. Fizičen obisk banke tako ne bo potreben, ampak le spletni, preko računalnika, tablice ali pametnega telefona. Vse potrebno za najem kredita boste uredili preko spleta in na daljavo ne glede na to kje se boste nahajali.

Kaj nudi hipotekarni kredit nlb?

Hipotekarni kredit NLB običajno omogoča ugodnejše obrestne mere in daljše obdobje odplačevanja v primerjavi z drugimi vrstami kreditov, saj je nepremičnina, ki jo posameznik ali podjetje zastavi kot zavarovanje, dodatna varnost za kreditodajalca. Kot rečeno pa na mobilni banki zastavitev ne bo potrebna, saj gre za kratko ročni hitri kredit.

To pomeni, da vam bo na voljo do 12 mesečnih obrokov, koliko, pa se boste odločili sami. To storite v kreditnem kalkulatorju kamor vpišete še znesek kredita in preverite vse podatke. Dodajmo še, da bo omenjeni izračun zajemal tudi celotne stroške kredita. Transparento ponujene informacije, ki vam bodo prišle še kako prav.

Samo hipotekarni kredit nlb?

Preden se odločite za hipotekarni kredit NLB je priporočljivo preučiti različne ponudbe, se seznaniti s pogoji in se posvetovati s strokovnjaki, da izberete najbolj primerno kreditno rešitev glede na vaše finančne potrebe in zmožnosti. V tem primeru ne smete mimo ponudbe mobilne banke, ki ima za vas kopico lepih presenečenj.

Poleg enostavnega najema kredita so tu zelo enostavni pogoji. Kakšni so? Državljanstvo Republike Slovenije, stalni naslov prijavljen v Sloveniji in pa redni mesečni prihodki. Imate? Potem ste kandidat za kredit na mobilni banki, ne glede na to kje imate odprt bančni račun in celo v primeru, da kakšen kredit že odplačujete.

Že imate hipotekarni kredit nlb?

Če bi radi svoj obstoječi hipotekarni kredit nlb poplačali, lahko to seveda storite tako, da na mobilni banki najamete dovolj visok kredit, z njim poplačate starega in vam ostane še nekaj denarja za druge reči. Katere? Povsem vseeno je, ker lahko z denarjem prosto razpolagate in ga porabite za karkoli želite.

Novega računa za najem tega kredita ne potrebujete, saj ni potrebno biti komitent mobilne banke, da bi lahko zaprosili za kredit. To boste storili na spletu, kjer boste v nekaj minutah izpolnili in oddali vlogo za kredit. To bodo hitro preverili, potrdili in vam denar nakazali navadno že po 15-ih minutah in najkasneje v 24-ih urah.

Hipotekarni kredit nlb naj vas ne skrbi

Če ste denimo v situaciji, ko vam je zmanjkalo denarja za plačilo obroka za hipotekarni kredit nlb, potem je vaših skrbi konec, saj ste pravkar izvedeli za rešitev. Denar boste dobili na eni najboljših mobilnih bank v EU, kar pomeni, da ste lahko popolnoma brez skrbi.

Brez notarske overitve, brez kreditne pogodbe, poroka ali zastavitve. Da je vse skupaj le še bolj privlačno in enostavno pa na mobilni banki ne bodo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti. Same dobre novice, ki pa se tu še ne končajo. Po odplačanem kreditu boste uvrščeni na prednostni seznam preverjenih uporabnikov in boste lahko naslednjič kredit naročili kar preko SMS sporočila.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor