Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitri krediti za tujce

Kje so na voljo hitri krediti za tujce?

Prihajajo meseci nakupovanja in zapravljanja vi pa brez gotovine? Potem imamo morda za vas idealno rešitev. V mobilni banki lahko kar preko spleta najamete kredit v le nekaj minutah s pomočjo računalnika, tablice oziroma pametnega telefona. Niso pa to hitri krediti za tujce saj je pogoj slovensko državljanstvo.

Ob tem pa sta navedena le še dva pogoja in sicer stalni naslov bivanja v Sloveniji in pa redni mesečni prilivi na bančni račun. Ta je lahko odprt pri katerikoli banki, za hitri kredit pri mobilni pa vam novega tam ne bo treba odpirati. Zelo enostavni pogoji in dostop do kreditov za Slovence.

Hitri krediti za tujce na banki

Včasih so hitri krediti za tujce na voljo v posameznih trgovinah kjer omogočajo nakup na obroke, navadno pa banke in posojilnice tega ne počno. V primeru, da izpolnjujete prej naštete zelo osnovne pogoje pa boste do kredita zelo hitro prišli na mobilni banki, ki v svoji branži sodi v sam vrh EU.

Kliknite na njihovo spletno stran in preverite celotno ponudbo potem pa uporabite še kreditni kalkulator. Z njim si boste namreč povsem enostavno izračunali kompleten kredit. Vnesti bo treba skupen znesek kredita, dodati izbor števila mesečnih obrokov in že boste imeli pred seboj celoten izračun, ki bo zajemal tudi vse stroške kredita.

Niso hitri krediti za tujce

Čeprav mobilna banka deluje v več državah EU in širše pa to niso hitri krediti za tujce. Bistveno je, da so krediti na voljo državljanom posamezne države, ki želijo pod ugodnimi pogoji najeti hitri kredit. V tem primeru je od dokumentacije vse kar potrebujete samo osebni dokument in pa številka tekočega računa.

Ste debelo pogledali? Verjamemo ampak tako je. Ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi po katerega bi morali v službo niti vam ne bo treba hoditi k notarju na overitev papirjev ali pogodbe saj je ne bo. Prav tako pa vas čaka še nekaj lepih presenečenj med katere sodi dejstvo, da ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti.

Ko hitri krediti za tujce niso opcija

Čeprav niso hitri krediti za tujce pa lahko do kredita morda pridete na drugačen način. Za mobilno banko smo povedali praktično vse lahko le še dodamo, da se po izpolnjeni in preko spleta oddani vlogi za kredit vse odvije bliskovito hitro. Takoj, ko bo vloga preverjena in potrjena je na vrsti izplačilo.

Za primerjavo, da bi videli kako zelo hitro gre vse skupaj povejmo, da je po odobritvi nakazilo navadno opravljeno že v 15-ih minutah. Ne glede na to ali bo trajalo nekoliko dlje pa nikakor ne več kot 24 ur. Kredit boste uredili na daljavo, od doma ali iz službe.

Hitri krediti za tujce kje drugje

Povedali smo, da to niso hitri krediti za tujce zato bo treba pogledati še kam. Če pa izpolnjujete osnovne pogoje pa vsekakor preverite svoje možnosti in izračunajte koliko kredita lahko dobite. Dodajmo še nekaj zanimivosti, ki jih boste še kako veseli pred najemom novega kredita.

Kredit na omenjeni mobilni banki lahko najamejo tudi posojilojemalci, ki kakšnega že morda odplačujejo drugje. Torej vam obstoječi kredit ne bo delal težav na poti do novega. Čeprav je vse skupaj ekspresno hitro pa boste naslednjič lahko kredit naročili še hitreje. Ko boste prvega enkrat odplačali boste naslednjega namreč lahko naročili kar s pomočjo SMS sporočila.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor