Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračun kreditne sposobnosti

Kaj je izračun kreditne sposobnosti?

V želji po pridobitvi kredita, se potrošnik, kreditojemalec pogosto precej boji, da ta ne bo odobren. O tem seveda odloča banka, pri čemer pa ključno vlogo odigra izračun kreditne sposobnosti. Kako ta poteka in zakaj je pomemben pa sledi v nadaljevanju. Ste tudi vi med tistimi kreditojemalci, ki so jih že zavrnili, ker niso bili kreditno sposobni?

Obstaja banka, kjer kreditne sposobnosti ne preverjajo in vam bomo vse o njej razložili v nadaljevanju, kot tudi to, kaj vse skupaj za kreditojemalca pomeni. Mobilna banka je na tem področju zares napredna in ponuja ves mogoči konfort v smislu, da vam za kredit sploh ne bo treba od doma.

Kako poteka izračun kreditne sposobnosti?

Dejstvo je, da je izračun kreditne sposobnosti eden ključnih elementov pri pridobivanju kredita, zato si seveda želite o tem vedeti nekaj več. V resnici gre za dokaj preprost izračun, ki ga opravi banka in sicer glede na vaše mesečne prihodke skozi določeno obdobje in glede na odhodke v tem obdobju.

Seveda sem štejemo tudi razne druge kredite in morebitne nakupe na obroke, kot tudi kreditne kartice. Marsikdo ne ve, da tudi te igrajo precejšnjo vlogo pri tem ali bo kredit odobren ali ne in tudi kakšen bo njegov znesek. Povsem mogoče je, da na banki ne boste dobili toliko, kot potrebujete.

Ko izračun kreditne sposobnosti ni dober

Če se vam je na banki zalomilo in je izračun kreditne sposobnosti pokazal, da niste sposobni najeti kredit, ne obupajte. Kliknite na spletno stran mobilne banke in preverite kaj vam imajo tam ponuditi. Gre vsekakor za zelo enostavne hitre kredite pri čemer ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi, notarske overitve ali poroka.

Najbolj pomembno pri vsem skupaj pa je, da ne bodo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti. To pomeni, da ne bodo odpirali vašega Sisbon profila v katerem so zabeleženi vsi finančni posli zaradi katerih na drugi banki niste dobili kredita. Na mobilni ga lahko, četudi morda kakšen kredit že odplačujete!

Naj vas izračun kreditne sposobnosti ne ustavi

Kot vidite, izračun kreditne sposobnosti ne bo vedno pomenil, da ne morete do kredita. Vseeno morate izpolnjevati nekaj pogojev, ki pa so povsem osnovni in ni dvoma, da jim zadostujete. Če imate seveda slovensko državljanstvo, tukaj prijavljen stalni naslov bivanja in prejemate redne prihodke na svoj bančni račun, bo to povsem dovolj.

Bolj enostaven kredit boste težko najeli, a koliko ga lahko dobite? V to se prepričajte tako, da na spletni strani mobilne banke vprežete kreditni kalkulator. Vanj vnesite osnovne podatke, kot je znesek kredita in število obrokov za odplačilo. Slednjih je na voljo največ 12, kar pomeni, da gre za kratko ročni kredit.

Izračun kreditne sposobnosti ne bo potreben

Na mobilni banki tako izračun kreditne sposobnosti ne bo potreben in so skrbi okoli tega povsem odveč. Skoncentrirajte se na to za kaj denar potrebujete in si pripravite izračun kredita, ki bo zadovoljeval vaše apetite. Morda niste vedeli, a ta kredit boste lahko potrošili povsem skladno s svojimi željami.

Torej, brez dokazovanja o porabi in plačilih, kar pomeni, da boste v resnici lahko poplačali kakšne stare dolgove, si privoščili nov prenosnik ali pa jo popihali na dopust. Kreditni kalkulator vam bo na zelo transparenten način prikazal vse stroške kredita, kot tudi vse preostale zneske obrokov in drugih pomembnih reči. Na voljo 24 ur na dan!

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor