Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kakšno dokumentacijo potrebujem za kredit

Kakšno dokumentacijo potrebujem za kredit?

O tem kakšno dokumentacijo potrebujem za kredit, se navadno pozanimam na banki, kjer želim kredit najeti, ali pa več informacij poiščem preko spleta. Kar je najbolj pomembno, je da najdem takšno banko ali posojilnico, da potrebujem kar najmanj možne dokumentacije. In mobilna banka na tem področju zagotovo prednjači.

Za hitri kredit, ki ga nudijo potrošnikom ne potrebujemo nič drugega, kot le osebni dokument in številko bančnega računa. Pomembno je, da je ta operativen in nanj prejemamo mesečne prihodke. Na kateri banki imamo odprtega sploh ni pomembno, prav tako nam ne bo treba odpreti novega računa na mobilni banki. Vas zanima več?

O tem kakšno dokumentacijo potrebujem za kredit

Na vprašanje kakšno dokumentacijo potrebujem za kredit smo dejansko že odgovorili, saj na mobilni banki ne bomo potrebovali nič drugega. Čeprav morda mislite, da temu ni tako, pa ne boste potrebovali potrdila delodjalca o vašem pogodbenem razmerju in zaposlitvi, prav tako vam ne bo treba hoditi k notarju in tam zapravljati dodatnega denarja.

Med pogoji, ki jih je treba izpolnjevati, sta le še dva. Državljanstvo Republike Slovenije in prijavljen stalni naslov v Sloveniji. Ob predpostavki, da redna mesečna plačila na vaš bančni račun že prihajajo. Kredit vam bo na voljo na do 12 mesečnih obrokov, pred najemom pa boste opravili še kreditni izračun.

Kakšno dokumentacijo potrebujem za kredit drugje?

Če se vprašamo kakšno dokumentacijo potrebujem za kredit na drugih bankah je lahko odgovorov več. Poleg prej omenjenih zagotovo še potrdilo o zaposlitvi, prav tako sledi pregled prihodkov za določeno obdobje in podobno. Mobilna banka vam nudi hitri kredit, ki je urejen v nekaj kratkih minutah kar preko spleta.

Torej boste v ta namen potrebovali le računalnik, pametni telefon ali tablico, ne bo pa vam treba hoditi naokrog od vrat do vrat, gledati na uro in stati v vrsti. Kar na spletni strani mobilne banke boste opravili izračun kredita, tako da boste v kreditni kalkulator vnesli znesek kredita in število obrokov.

Kakšno dokumentacijo potrebujem za kredit na več obrokov?

Ste se vprašali, kakšno dokumentacijo potrebujem za kredit, ki je dolgoročen? Res je v tem primeru nekoliko drugače. Dolgoročni krediti zajemajo višje zneske in daljšo dobo odplačevanja, zato so seveda tudi pogoji nekoliko drugačni. Vsekakor bodo preverjali vašo bonitetno oceno skozi sistem Sisbon, česar pa na mobilni banki ne bo.

Ta namreč ne preverja kreditne sposobnosti prosilcev za kredit. Prav zato je zadeva tako zelo hitro urejena, da človek kar težko verjame. Mobilna banka se na tem področju uvršča med najboljše v EU in glede na zahteve in pogoje ni težko dojeti zakaj je temu tako. Želite do denarja v roku 24-ih ur?

Kakšno dokumentacijo potrebujem za kredit ne bo več vprašanje

Z denarjem, ki ga boste prejeli na svoj račun boste lahko storili kar boste želeli. Ne boste omejeni na noben način, zato si lahko kupite karkoli. Če se še vedno sprašujete “kakšno dokumentacijo potrebujem za kredit” potem sedaj veste, da skorajda ničesar, kar bo močno poenostavilo postopek pridobivanja kredita.

Le nekaj klikov bo potrebnih za izpolnjevanje kreditne vloge, nakar jo bodo na banki pregledali, odobrili in vam izplačali odobren znesek. Navadno je nakazilo izvedeno že po 15-ih minutah od potrjene vloge za kredit. Naj vas skrbi končno pustijo pri miru in se boste lahko osredotočili na lepše reči. Kredit že danes!

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor