Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Koliko kredita lahko dobim

Koliko kredita lahko dobim?

Se tudi vi sprašujete “koliko kredita lahko dobim? ” Gre za vprašanje na katero pa ni moč enoznačno odgovoriti. Znesek kredita je odvisen od vaše kreditne sposobnosti, za katero vrsto kredita gre in kakšni so pogoji banke. Če se odločite za kredit na mobilni banki boste v nekaj trenutkih vedeli vse.

K temu bo pripomogel kreditni kalkulator na spletni strani banke v katerega vnesete le znesek, ki ga potrebujete in število obrokov. Teh boste lahko izbrali do 12, končni izračun pa vam bo pokazal vse zneske, stroške in vse tisto, kar potrebujete za lažjo odločitev. Tako boste hitro vedeli koliko lahko dobite.

Koliko kredita lahko dobim s pogodbo za določen čas?

Pogosto vprašanje je tudi, koliko kredita lahko dobim, če sem zaposlen samo za določen čas. Seveda je v tem primeru navada, da banka sicer lahko izda kredit, a le za obdobje kolikor je še veljavna vaša pogodba o zaposlitvi. To pomeni, da imate v primeru pogodbe za 3 mesece na voljo le 3 mesečne obroke.

Na mobilni banki vas o tem ne bodo spraševali, saj vam ne bo treba dostaviti potrdila o zaposlitvi. Povejmo pa še, zakaj se sploh imenuje mobilna. Zato, ker vam ne bo treba na banko, ampak jo boste obiskali le virtualno, preko spleta s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona.

Koliko kredita lahko dobim, če enega že imam?

Če kredit že imate, se morda sprašujete “Koliko kredita lahko dobim, če sploh? ” V mobilni banki na srečo dobite! Kljub dejstvu, da morda že odplačujete posojilo na kateri od drugih bank. Prav tako vam za kredit ne bo treba odpreti novega bančnega računa in postati komitent mobilne banke.

Poleg vsega naštetega velja dodati še nekaj pomembnega. Mobilna banka ne bo preverjala vaše kreditne sposobnosti, zato ovir do kredita praktično ne bo, če ste državljan Slovenije, imate tu prijavljen stalni naslov in na svoj bančni račun prejemate redne prihodke. Najem kredita je povsem transparenten in sledi smernicam, ki določajo izdajo kreditov v EU.

Koliko kredita lahko dobim ob zastavitvi?

Koliko kredita lahko dobim ob zastavitvi? Vprašanje, ki si ga postavi nekdo, ki ima v lasti vrednejšo nepremičnino ali avtomobil. Gre sicer za način, kako lažje do kredita, a se obenem vežete na dejstvo, da boste ob morebitnem neplačevanju kredita le tega plačali s predmetom zastavitve, kar se velikokrat slabo konča.

Na takšen način lahko dobite zgolj del vrednosti zastavljenega predmeta. Če je vaš avtomobil vreden 10.000 eur, boste morda dobili le 3.000 eur. V mobilni banki zastavitev ni potrebna. Prav tako ne overitev pri notarju ali porok, ki bi jamčil za vas. Enostavno boste prišli do denarja, ki ga potrebujete.

Koliko kredita lahko dobim za nepremičnino?

Ko me zanima koliko kredita lahko dobim za nepremičnino moram najprej na banko, kjer bodo preverili vse moje prilive, pogodbo o zaposlitvi, starost, morebitno drugo premoženje in podobno. Skoraj nikoli ne prejmemo toliko kredita, da bi lahko v celoti opravili nakup nepremičnine, pač pa moramo del zneska zagotoviti sami.

Mobilna banka, ki na svojem področju sodi med najboljše v EU izdaja hitre gotovinske kredite, ki seveda niso dovolj za nakup nepremičnine, zato pa si z njimi brez težav kupite opremo za stanovanje, plačate račune, zamenjate belo tehniko ali pa odpotujete nekam daleč v lepe in tople kraje. Preverite ponudbo in naročite kredit še danes!

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor