Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit na daljavo

Kako najeti kredit na daljavo?

Najeti kredit na daljavo je mogoče na več načinov, odvisno od tega, kje živite in kakšne vrste kredita potrebujete. Veliko bank in posojilnih institucij omogoča spletno prijavo za kredite na daljavo. Obiščite spletno stran izbranega ponudnika kredita, poiščite obrazec za prijavo in sledite navodilom.

Če kje, potem lahko nadvse enostavno kredit preko spleta najamete v mobilni banki. Omenjena banka se je specializirala za hitre kredite na daljavo, zato pri njih ne gre pričakovati zapletov. Kredit vam odobrijo ob osnovnih pogojih; slovensko državljanstvo, stalni naslov v Sloveniji in redni prihodki na vaš bančni račun. Tam pridete zelo enostavno in predvsem hitro do denarja.

Kredit na daljavo preko telefona

Nekatere banke in posojilnice omogočajo tudi kredit na daljavo prek telefona. Pokličite izbranega ponudnika kredita in se dogovorite za oddajo vloge prek telefona. Če to na vaši banki ni mogoče, povejmo, da boste na mobilni banki lahko najeli kredit celo še bolj enostavno, ko boste svojega prvega enkrat odplačali.

Prihodnjič bodo vaši podatki seveda že v bazi in spletna oddaja vloge za kredit ne bo potrebna. Enostavno boste poslali ustrezno SMS sporočilo in vse ostalo bo uredila mobilna banka. Glede na ostale možnosti, ki jih nudi konkurenca, lahko rečemo, da bolj enostavno verjetno ne morete priti do kredita. In to 24 ur na dan!

Kredit na daljavo preko aplikacije?

Nekatere banke in posojilne institucije imajo na voljo posebne aplikacije, ki omogočajo prijavo za kredit na daljavo. Prenesite aplikacijo, sledite navodilom in oddajte prijavo. V primeru, da se odločite za mobilno banko, to ne bo potrebno, saj boste vse skupaj uredili kar preko spletne strani, brez dodatnih aplikacij in drugih spletnih orodij.

V tem primeru boste zgolj opravili izračun kredita s pomočjo kreditnega kalkulatorja, tako da boste vanj vnesli znesek kredita in izbrali do 12 mesečnih obrokov. To bo imelo za rezultat izračun kredita z vsemi stroški, brez nepotrebnih presenečenj in skrbi. Najemite svoj kredit še danes in prejmite denar v 24-ih urah!

Kredit na daljavo preko e-pošte?

Določene banke in posojilne institucije omogočajo prijavo za kredit na daljavo prek e-pošte. Poiščite kontaktni obrazec na spletni strani izbranega ponudnika kredita, izpolnite obrazec in ga pošljite na naslov za e-pošto, ki je naveden na spletni strani. Seveda morate biti navadno v tem primeru komitent omenjene banke in morajo imeti že vse vaše podatke.

Za kredit na mobilni banki vam ni treba postati uporabnik mobilne banke in vam ne bo treba odpirati novega bančnega računa. Vseeno je pri kateri banki imate tega odprtega, vseeno pa je tudi, če tam že odplačujete kakšen kredit. Mobilna banka ne preverja kreditne sposobnosti svojih prosilcev.

Odločite se za kredit na daljavo pri mobilni banki

Ko oddate prijavo za kredit na daljavo pri mobilni banki, boste morali imeti pri sebi samo en osebni dokument in številko bančnega računa kamor vam bodo nakazali kredit. Banke in posojilne institucije običajno preverijo vaše kreditno stanje in zgodovino plačevanja ter upoštevajo vaše prihodke in druge dejavnike, da se odločijo, ali bodo odobrili kredit in pod kakšnimi pogoji.

Mobilna banka tega ne počne. Kredit vam bodo po odobreni vlogi nakazali najkasneje v roku enega dne, verjetno pa že po 15-ih minutah. Vse to boste opravili kar od doma s pomočjo računalnika, pametnega telefona ali tablice. Brez potrdila o zaposlitvi in drugih papirjev!

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor