Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit stanovanjski

Kam po kredit stanovanjski?

Za kredit stanovanjski ali kak drug večji kredit se bo seveda treba obrniti na banko. Običajno je ta vrsta kredita nekoliko dražja kot običajni potrošniški krediti, saj so obrestne mere po navadi nekoliko višje, hkrati pa jih je tudi težje dobiti zaradi visoko posatvljenih pogojev. Nekoliko lažje je s hitrimi krediti.

Hitri kredit, kakršnega lahko dobite tudi na mobilni banki, lahko naročite v nekaj minutah brez kaj veliko papirjev. Prav na omenjeni banki bodo od vas pričakovali zgolj, da ste državljan Slovenije, imate tu prijavljen tudi stalni naslov, in da na bančni račun prejemate redne dohodke. Potrebujete le še osebni dokument in številko TR.

Je kredit stanovanjski le preveč za vas?

Če kredit stanovanjski ne morete najeti, ker ne izpolnjujete vseh pogojev določene banke, lahko poizkusite še na kakšni drugi. Tudi v tujini seveda. Vsekakor pa nepremičninskega kredita ne boste dobili nikjer, če ne boste izpolnjevali nekaterih pogojev. Na drugi strani lahko zelo hitro pridete do nekaj gotovine.

Če jo potrebujete za nakupe, plačilo položnic, morda zapadlih obrokov drugega kredita ali podobno, bo kredit na mobilni banki odlična rešitev za vas. Preverite njihovo ponudbo na spletu in tam tudi naročite kredit. Obisk banke v fizični obliki ne bo potreben, zato se banka tudi imenuje mobilna in je na tem področju ena najboljših v EU.

Naj vas kredit stanovanjski ne skrbi

Prav tako si s kreditom na mobilni banki lahko pomagate, če ste v škripcih za kredit stanovanjski in zaostajate s plačili. Ne glede na dejstvo, da en kredit že imate, boste lahko naročili še enega. Brez potrdila o zaposlitvi, brez notarja, poroštva in zastavitve. Tako enostavno, da boste kar težko verjeli.

V le nekaj minutah boste lahko kar iz lokala ali od doma naročili hitri kredit, ki bo po odobritvi navadno nakazan že v naslednjih 15-ih minutah. Ker se primer od primera razlikuje, morda nekaj kasneje, a nikoli ne kasneje kot v 24-ih ureh. Že veste za kaj vse boste porabili denar?

Je kredit stanovanjski ali gotovinski?

Glavna razlika med stanovanjskim in gotovinskim kreditom je v tem, kako ju lahko uporabljamo. Kredit stanovanjski je namenski, kar pomeni, da ga lahko potrošimo le za nakup nepremičnine, ne moremo pa trošiti denarja na druge reči. Stanovanjski kredit je namenjen financiranju nakupa, gradnje ali obnove nepremičnine, kot je hiša ali stanovanje.

Namenjen je dolgoročni naložbi in ga lahko odplačujemo v obdobju od nekaj let do več desetletij. Na drugi strani je gotovinski kredit, kakršen je tudi tisti na mobilni banki, popolnoma prost za porabo. Vplačilo dopusta, nakup opreme, računalnika, kolesa, karkoli. Seveda je odvisno za kaj denar potrebujete, a kar se gotovine tiče, bo ta kredit ustrezen za vas.

Ko je kredit stanovanjski prenizek

Kako visok je kredit stanovanjski? Višina kredita je odvisna od vrednosti nepremičnine, ki jo nameravamo kupiti, graditi ali obnoviti, ter od naših finančnih zmožnosti. Gotovinski kredit, na drugi strani, pa je namenjen osebnim potrebam in ga lahko uporabimo za karkoli, od dopusta do nakupa novega avtomobila.

Mobilna banka nudi hitri kredit na do 12 mesečnih obrokov. Gre za kratek rok kredita, ki odloča o enostavnem najemu brez hudih pogojev. Izračunajte si kredit s kreditnim kalkulatorjem na spletni strani mobilne banke, preverite pogoje in kar tam naročite tudi kredit. Brez stanja v vrsti, brez stresa in nabiranja papirjev. Celo brez preverjanja kreditne sposobnosti!

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor