Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit za avto

Kam po kredit za avto?

Ne glede na to, ali želite kupiti nov avto ali pa le nadgraditi svoje sedanje vozilo, je težko najti pravo posojilo v ta namen. Na voljo je veliko možnosti in težko je vedeti, katera je najprimernejša za vaše potrebe. V tem članku si bomo ogledali dve najbolj priljubljeni možnosti posojil: lizing in bančna posojila, kot je kredit za avto.

Obravnavali bomo njune prednosti in slabosti, da se boste pri izbiri posojila za nakup avtomobila lahko odločali na podlagi informacij. Koristna za vas bo tudi informacija glede mobilne banke, kjer lahko zelo enostavno in nadvse hitro pridete do hitrega kredita, ki je na voljo za karkoli želite.

Lizing ali kredit za avto?

Lizing pogosto velja za najboljšo možnost za tiste, ki nimajo dovolj privarčevanega denarja za neposredni nakup avtomobila ali se ne želijo dolgoročno zavezati k lastništvu avtomobila. Leasingi so običajno krajši, kot kredit za avto in trajajo od 1 do 3 let, vendar imajo tudi različne mesečne obroke, saj avtomobila tehnično ne kupujete.

Ob koncu najema lahko avto odkupite po tržni vrednosti ali ga vrnete prodajalcu. Vse to je seveda odvisno od vrste Leasinga, zato ta informacija morda ne bo veljala za vse. Je slišati zapleteno? Precej bolj enostavno lahko naročite hitri kredit pri mobilni banki. Kliknite nanjo in preverite koliko lahko dobite.

Je boljši kredit za avto?

Glavna pomanjkljivost lizinga je, da vozilo ni v vaši lasti, zato ne glede na to, koliko časa ga boste obdržali, ne boste pridobili lastniškega deleža v njem dokler ga formalno ne boste odkupili. V tem pogledu je kredit za avto verjetno boljša izbira. Na koncu je lizing težko predčasno prekiniti brez dodatnih stroškov prodajalca ali finančne institucije.

Na mobilni banki takšnih težav ni pričakovati. V nekaj minutah boste kredit naročili na daljavo, preko spleta s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona in brez kupa dokumentacije. Za takšen kredit potrebujete samo osebni dokument in številko TR kamor prejemate mesečne prihodke. Vas zanima?

Bančna posojila ali kredit za avto?

Bančno posojilo, ali kredit za avto, je še ena dobra možnost, če želite kupiti vozilo v celoti, vendar nimate takoj na voljo dovolj denarja. Bančna posojila so daljša (običajno 3-7 let) in imajo višje mesečne obroke kot lizingi, vendar posojilojemalcem omogočajo, da sčasoma pridobijo lastniški delež v vozilu in so bolj prilagodljivi pri predčasnem odplačilu posojila ali refinanciranju, če je to potrebno.

Za razliko od lizinga morajo posojilojemalci pri nekaterih bančnih posojilih položiti neko vrsto zavarovanja. To pomeni, da lahko posojilojemalci v primeru neplačila posojila poleg drugih stroškov, povezanih s posojilnimi pogodbami, izgubijo tudi zastavljeno zavarovanje. Če je zastavljeno vozilo, potem to.

Izbrati kredit za avto?

Razumevanje, katera vrsta avtomobilskega posojila je najprimernejša za vaš položaj, vam lahko pomaga zagotoviti, da bo vaš naslednji nakup avtomobila premišljen. Leasing je lahko odličen za tiste, ki želijo nižje mesečne obroke in večjo prilagodljivost pri vračilu vozila po določenem obdobju. Po drugi strani pa kredit za avto ponuja daljše roke odplačevanja.

S kreditom, ki ga boste najeli pri mobilni banki, teh skrbi ne boste imeli, saj boste lahko z denarjem počeli kar vas bo volja. Ena najboljših mobilnih bank v EU zahteva zelo malo pogojev, ne preverja kreditne sposobnosti in od vas ne zahteva niti potrdila o zaposlitvi. Ste se že odločili?

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor