Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit za podjetja

Kako najeti kredit za podjetja?

Ste podjetnik in imate na zalogi dobro idejo, ki si jo želite spraviti v življenje, nimate pa na zalogi dovolj denarja za to? Potem vam lahko pride prav kredit za podjetja s katerim boste prišli do potrebnih financ in naredili nov korak naprej v svoji poslovni karieri.

Pri izbiri kredita bodite potrpežljivi in preverite nekaj različnih ponudb. Lahko pa se odločite tudi za hitro posojilo pri mobilni banki, ki ga najamete kot potrošnik. Mobilna banka je dostopna vsem Slovenkam in Slovencem s stalnim prebivališčem v Sloveniji in z rednimi mesečnimi prihodki. Za pridobitev kredita tam vam ne bodo veliko komplicirali in postavljali pogojev.

Po čem se kredit za podjetja razlikuje?

Na bankah imajo vedno ponudbo storitev za fizične in pravne osebe. Fizične osebe so kreditojemalci potrošniki, pravne osebe pa seveda podjetja in podjetniki. V tem primeru se ne zadolži posameznik, pač pa podjetje. V tem primeru boste iskali kredit za podjetja in ne osebnega posojila, ki pa ga lahko prav tako najamete.

Na mobilni banki lahko osebni hitri kredit najamete navkljub morebitnemu kreditu za podjetje v vaši lasti. Še več! Kredit dobite, tudi če imate enega že na osebnem računu. Mobilna banka slovi po svoji enostavnosti v luči česar ne bo preverjala vaše kreditne sposobnosti. Kliknite na njihovo spletno stran in preverite koliko lahko dobite.

Po kredit za podjetja na banko

Navadno boste kredit za podjetja našli na vseh bankah, kjer se boste prej posvetovali, ali pa vam bodo bonudbo poslali celo na naslov podjetja. Kredit na mobilni banki pa boste naročili na daljavo, ne glede na to kje se boste tisti trenutek nahajali. Govorimo seveda o spletni storitvi in napredni mobilni banki.

Za najem tega kredita potrebujete le pametni telefon, tablico ali računalnik z dostopom do spleta in osebni dokument ter številko bančnega računa. Preden se boste lotili kreditne vloge, si na spletni strani, s pomočjo kreditnega kalkulatorja, prej pripravite še izračun kredita. Vnesite znesek, izberite število obrokov in preverite izračun.

Hitri kredit za podjetja

Tako kot lahko najamete osebni hitri kredit, je ponekod na voljo tudi hitri kredit za podjetja. Preverite različne banke in se pozanimajte o njihovih pogojih. Za osebni kredit na mobilni banki veliko pogojev ne bo. Kar smo našteli že prej, kaj drugega pa ne. Ne boste potrebovali niti potrdila o zaposlitvi.

Kredit na mobilni banki je kratkoročni in ga lahko najamete na do 12 mesečnih obrokov. Na eni strani ga boste zelo enostavno in nadvse hitro najeli, na drugi pa tudi odplačali. Če bo šlo vse po načrtih, boste lahko naslednji kredit na mobilni banki najeli kar preko SMS sporočila takrat, ko ga boste potrebovali.

Odobritev za kredit za podjetja

Koliko časa se čaka na odobritev za kredit za podjetja je odvisno od vrste in višine kredita. Vsekakor pa lahko rečemo, da v slučaju mobilne banke za svoj potrošniški kredit ne boste čakali dolgo. V nekaj minutah boste izpolnili in oddali kreditno vlogo, ki bo kmalu preverjena in tudi odobrena, če bo pravilno izpolnjena.

Po odobritvi navadno sledi izplačilo že v naslednjih 15-ih minutah, je pa čas izplačila odvisen od primera do primera. Vendarle, dlje kot 24 ur ne boste čakali na denar. Pa še ena posebnost. Denar lahko zapravite za karkoli, saj niste vezani na nič niti vam porabe ne bo treba dokazovati.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor