Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Krediti za podjetja

Kaj so krediti za podjetja?

Kreditiranje podjetij je proces, s katerim podjetja pridobijo finančna sredstva od banke ali druge finančne institucije, s čimer lahko financirajo svoje poslovanje. Krediti za podjetja in postopki kreditiranja se lahko razlikujejo glede na različne dejavnike, kot so vrsta posojila, velikost podjetja, kreditna zgodovina podjetja, vrsta dejavnosti itd.

Če morda ta hip potrebujete le nekaj gotovine za različne nakupe, si morda raje omislite hitri kredit pri mobilni banki. Tam do kredita pridejo fizične osebe, ki prejemajo redne mesečne prihodke in imajo slovensko državljanstvo, ter prijavljen stalni naslov v Sloveniji. Ste že slišali za bolj enostavne pogoje za najem kredita? Mi tudi ne!

Ko so krediti za podjetja nedosegljivi

Načeloma je tako, da so krediti za podjetja še nekoliko bolj komplicirani, kot tisti za potrošnike. Podjetje mora dobro finančno stati, imeti za seboj nekaj operativnih let in dober promet. Prav zato so lahko ti krediti včasih nočna mora za podjetnike. Če do kredita podjetje ne more, si lahko pomagate drugače.

Najemite kredit, kot fizična oseba in denar posodite podjetju, ki vam ga bo nato vrnilo po dogovorjenih pogojih v kreditni pogodbi med vami in podjetjem. Kreditna pogodba pa ne bo potrebna v primeru najema kredita v mobilni banki. Prav tako vam ne bo treba hoditi k notarju ne kamorkoli drugam.

Krediti za podjetja in postopek najema

Podjetje, ki potrebuje finančna sredstva, mora vložiti zahtevek za kredit pri banki ali drugi finančni instituciji. Zahtevku je treba priložiti dokumentacijo, ki jo zahteva banka ali finančna institucija, kot so poslovni načrti, bilance stanja, davčne izjave, izjave o zaposlitvi itd. Krediti za podjetja vendarle terjajo nekaj več dokumentacije, kot osebni krediti.

Tako na mobilni banki denimo ne boste potrebovali drugega, kot osebni dokument in številko bančnega računa. Kredit boste v celoti uredili in najeli preko spleta, pri čemer lahko pozabite na stanje v vrsti, iskanje parkirnega prostora in podobno. Ena izmed vodilnih mobilnih bank v EU vam bo močno olajšala delo.

Krediti za podjetja in obravnava

Po prejemu zahtevka za kredit ga banka ali finančna institucija pregleda in preveri kreditno sposobnost podjetja. Banka lahko pridobi tudi kreditno oceno podjetja in druge informacije, kot so zgodovina plačevanja, kreditna zgodovina, likvidnost podjetja, sposobnost upravljanja itd. Tako je, ko so v igri krediti za podjetja.

Kredit na mobilni banki, ki je namenjen fizičnim osebam, pa bo urejen mnogo hitreje. V le nekaj klikih, preko spleta in z izplačilom najkasneje v roku 24 ur po potrditvi vloge za kredit. V resnici lahko na svoj denar računate že v naslednjih 15-ih minutah. Denar lahko nato potrošite povsem po svojih željah, za karkoli.

Krediti za podjetja in izplačilo

Če banka ugotovi, da je podjetje sposobno izpolniti obveznosti, bo odobrila kredit. Banka lahko odobri kredit podjetju z določenimi pogoji, kot so obrestna mera, čas vračila, zavarovanje itd. Če podjetje sprejme pogoje, bo podpisalo kreditno pogodbo. Krediti za podjetja prestanejo kar nekaj preverjanja s strani banke, preden so odobreni.

Na srečo pa s potrošniškim kreditom na mobilni banki ne bo toliko težav. Zelo pomembna informacija na tem področju je, da ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti. Torej, brez vpogleda v Sisbon. Ne potrebujete niti potrdila o zaposlitvi, kredit pa si pred najemom izračunate kar na njihovi spletni strani s pomočjo kreditnega kalkulatorja.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor