Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Najem kredita

Kako poteka najem kredita?

Najem kredita je običajno postopek, v katerem posameznik ali podjetje zaprosi za finančno posojilo pri banki, kreditni instituciji ali spletnem ponudniku kreditov. Postopek se začne s prijavo, ki vključuje izpolnitev kreditne vloge in predložitev potrebnih dokumentov. Banke in kreditne institucije običajno zahtevajo informacije o zaposlitvi, dohodku, kreditni zgodovini in drugih finančnih okoliščinah vlagatelja.

Po prejemu vloge bodo izvedli kreditno preverjanje, da preverijo kreditno sposobnost vlagatelja. V primeru, da se odločite za najem posojila pri mobilni banki, bo pot do denarja precej bolj enostavna, kot večinoma. Kot prvo, banke ne boste fizično obiskali. Potrebno bo le sesti za računalnik ali v roke vzeti pametno napravo.

Pogodba za najem kredita ni vedno potrebna

Če je vloga za najem kredita odobrena, bo sklenjena kreditna pogodba, ki bo vsebovala podrobnosti o obrestni meri, rokih odplačevanja in drugih pogojih. Ko je kredit odobren in pogodba podpisana, se sprosti znesek kredita, ki ga je mogoče uporabiti za željeni namen. Odplačevanje kredita se običajno izvaja v določenih obrokih skozi obdobje, ki ga določi pogodba.

Pri mobilni banki pa tega koraka ne bo, saj ne bo kreditne pogodbe. Kredit se odobri in izplača na bančni račun prosilca, potem ko ta preko spleta izpolni in odda vlogo za kredit ter je ta potrjena. Brez kakršnih koli dodatnih pogojev ali večjih komplikacij.

Pogoji za najem kredita

Pogoji za najem kredita so ključni element, ki ga je treba upoštevati pri pridobivanju finančnega posojila. Ti pogoji vključujejo obrestno mero, ki določa stroške kredita, rok odplačevanja, v katerem morate vrniti posojilo, in kreditno zgodovino, ki jo banka uporabi za oceno vaše kreditne sposobnosti. Pri mobilni banki boste naleteli zgolj na tri zelo osnovne pogoje.

Poleg tega, da na bančni račun katere koli banke prejemate redne mesečne prihodke, je potrebno biti še državljan Republike Slovenije in biti stalno prijavljen z naslovom bivanja v Sloveniji. To so čisto vsi pogoji, ki jih ima ta banka, ki v EU spada med najboljše mobilne banke.

Kaj pa najem kredita drugje?

Pogoji za najem kredita se seveda lahko razlikujejo glede na vrsto kredita, na primer stanovanjski kredit, osebni kredit ali avtomobilski kredit, ter glede na bančnega ponudnika, pri katerem se obrnete za pridobitev kredita. Pogoj, ki je pomemben za mnoge, je tudi višina mesečnega obroka, saj ta vpliva na finančno breme posojilojemalca.

Pri najemu kredita je ključno natančno preučiti vse pogoje in se posvetovati s strokovnjaki, da se zagotovi, da so pogoji ugodni in da jih je mogoče doseči. Vedno pa primerjajte več različnih kreditov med seboj preden se za enega odločite. To seveda storite z izračunom kredita, kakršnega lahko preko spleta pridobite tudi na mobilni banki.

Ko najem kredita ni mogoč

Lahko se vam pripeti, da vam banka zavrne najem kredita, ker morda enega že odplačujete, ne glede na to na kateri banki. Mobilna banka na tem mestu ne komplicira, saj ne preverja kreditne sposobnosti in boste imeli tako kredit odobren tudi ob predpostavki, da kakšnega že imate kje drugje.

Ne bo vam treba postati komitent mobilne banke. Pomembno je le, da imate aktiven bančni račun na katerega prejemate svoje mesečne prejemke. Koliko kredita lahko dobite preverite s kreditnim kalkulatorjem v katerega vnesete znesek in izberete do 12 mesečnih obrokov. Kredit boste najeli brez potrdila o zaposlitvi, brez notarja in poroka. Izplačilo že v 24-ih urah!

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor