Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Nepremičninski kredit

Kaj je nepremičninski kredit?

Nepremičninski kredit predstavlja ključno orodje za uresničitev lastniškega stanovanjskega ali poslovnega cilja, saj omogočajo posameznikom in podjetjem finančna sredstva za nakup, gradnjo ali obnovo nepremičnine, običajno ob dolgoročni ročnosti odplačevanja. To pomeni, da se takšen kredit odplačuje na 15,20 ali celo več let. Kaj pa gotovina?

Običajno je takšen kredit vezan na nakup nepremičnine in z gotovino prosto ne morete razpolagati. Lahko pa do gotovinskega kredita v le 24-ih urah pridete kar preko spleta, in sicer na mobilni banki, ki ima za vas ponudbo, ki osupne in od vas ne bodo zahtevali veliko papirjev ali vam postavljali nemogočih pogojev za najem.

Morda nepremičninski kredit že imate?

Za nepremičninski kredit je potrebno izpolnjevati različne pogoje, vključno z bonitetno oceno, stabilnimi dohodki ter sposobnostjo odplačevanja. Banka ali finančna institucija bo običajno zahtevala tudi vpis hipoteke na nepremičnino kot zavarovanje za izposojeni znesek. Za najem kredita v mobilni baknki pa omejitev za vas praktično ne bo. Tudi v primeru, da kredit že imate!

To pomeni, da mobilna banka ne bo preverjala vaše kreditne sposobnosti in vam bo kredit odobrila tudi v tem primeru, če boste le izpolnjevali osnovne tri pogoje. In kateri so to? Slovensko državljanstvo, prijavljen stalni naslov bivanja v Sloveniji in pa redni mesečni prilivi na bančni račun.

Nepremičninski kredit in obresti

Obrestne mere za nepremičninski kredit so lahko fiksne ali spremenljive, pri čemer lahko izbira med njimi bistveno vpliva na skupne stroške odplačevanja dolga. Fiksna obrestna mera nudi stabilnost mesečnih obrokov, medtem ko spremenljiva obrestna mera lahko prinese nižje začetne stroške, vendar se lahko sčasoma prilagaja tržnim spremembam.

Pri mobilni banki vam o tem ne bo treba razmišljati. Vse o stroških kredita boste izvedeli še preden boste oddali vlogo za kredit. Na spletni strani banke boste v ta namen uporabili kreditni kalkulator, vanj vnesli znesek kredita, število obrokov in že bo pred vami celoten izračun z vsemi stroški vred. Kredit lahko najamete na največ 12 obrokov.

Kakšen je lahko nepremičninski kredit?

Nepremičninski kredit je lahko tudi raznolik glede na svojo naravo, vključno z običajnimi stanovanjskimi krediti, hipotekarnimi krediti za komercialne nepremičnine, gradbenimi krediti za novogradnje in hipotekarnimi refinanciranjem za zamenjavo obstoječega dolga. Kot vidimo je na voljo kar nekaj različnih kreditov, ki pa so vsi namenjeni nakupu nepremičnine.

S hitrim kreditom pri mobilni banki pa imate na razpolago gotovino s katero lahko počnete kar želite. Morda pa vam zmanjka za notranjo opremo in bi si radi kupili nekaj bele tehnike. Ali pa šli na dopust in presenetili svojega partnerja z lepim darilom. Popolnoma vseeno, saj je kredit na mobilni banki ne namenski.

Nepremičninski kredit in primerjave

Pred oddajo vloge za nepremičninski kredit je ključnega pomena skrbno preučiti različne ponudbe različnih kreditodajalcev, primerjati pogoje, obrestne mere in stroške ter upoštevati svoje dolgoročne finančne cilje. To vam bo pomagalo izbrati najbolj primerno rešitev za vaše potrebe in zagotoviti uspešno financiranje vaše nepremičninske naložbe.

Tudi mobilna banka in njen kredit sodi v množico kreditov, ki so vredni vaše obravnave in primerjave z drugimi. Če želite do denarja brez potrdila o zaposlitvi, brez preverjanja Sisbona, notarja, poroka in še česa, bo to prava izbira za vas. Za najem kredita, ki traja le nekaj minut, potrebujete samo osebni dokument in številko bančnega računa.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor