Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posoja denarja na roke

Posoja denarja na roke, da ali ne?

Posoja denarja na roke se lahko odvija na različne načine, zato je predvsem odvisno za katerega se boste odločili. Izposoja manjših zneskov od sorodnikov ali prijateljev navadno ni problem. Nekoliko drugače pa je v primeru, da si denar izposodite od osebe, ki posoja na črno. To pomeni precej nevarnosti za vas.

V prvi vrsti nikoli ne boste povsem prepričani kakšne so obresti in koliko denarja boste morali vrniti. K takšnemu načinu posoje se ljudje zatekajo, ker so banke prezahtevne do njih. Vendarle pa obstaja banka, kjer boste do kredita prišli zelo enostavno. Spletna mobilna banka ima na voljo hitre kredite pod zelo enostavnimi pogoji.

Posoja denarja na roke ni najboljša izbira

Lahko bi rekli, da posoja denarja na roke res ni najboljša izbira, zato se ji izognite, če to ni vaša zadnja možnost. Pri mobilni banki posel poteka povsem transparentno, denar pa se nakaže z računa na račun. In najbolj pomembno, od vas ne bodo zahtevali kaj več, kot le tri osnovne pogoje.

Slovensko državljanstvo, prijavljen stalni naslov prebivališča v Sloveniji in redne mesečne prilive na vaš bančni račun. Če te tri pogoje izpolnjujete, ste le še nekaj minut oddaljeni od kredita. Najem kredita poteka v celoti preko spleta in za to potrebujete le računalnik, tablico ali pametni telefon. Tudi s papirji ne bo težav.

Posoja denarja na roke ali na banki?

V vsakem primeru je posoja denarja na roke nekaj, kar lahko povzroči težave. Morda si boste izposodili od prijatelja in se bosta na koncu zaradi tega sprla. Mobilna banka s svojo storitvijo je odlična rešitev za kredit. Ne glede na to na kateri banki imate odprt račun, boste tukaj prišli do denarja.

In to celo v primeru, da že odplačujete kakšen kredit, kar v primeru drugih bank verjetno ne bi šlo skozi. Mobilna banka namreč pred odobritvijo vaše kreditne vloge ne bo preverjala kreditne sposobnosti. Vpogled v Sibon tako odpade, je pa slednje največkrat krivo za zavrnitev prošnje po kreditu na bankah.

Naj bo posoja denarja na roke skrajni ukrep

Seveda včasih ne gre dugače in takrat naj bo posoja denarja na roke resnično skrajni ukrep v sili. Vsekakor pa verjamemo, da boste na mobilni banki brez težav prišli do denarja. Koliko? Preverite sami. Na spletni strani mobilne banke v kreditni kalkulator vnesite znesek, ki ga želite in izberite število obrokov.

Ker gre za kratkoročni hitri kredit, bo ta na voljo z ročnostjo do 12 mesečnih obrokov. Pri izpolnjevanju vloge imejte pripravljen osebni dokument in številko bančnega računa, pa boste v nekaj minutah naročili svoj kredit. Dobesedno, saj kaj več časa ne boste potrebovali. Tudi na nakazilo pa vam ne bo treba čakati dosti dlje.

Hitro kot posoja denarja na roke

Lahko bi rekli, da je naročilo kredita na mobilni banki hitro skoraj, kot posoja denarja na roke pri prijatelju. Potem, ko boste oddali vlogo za kredit se bo vse skupaj odvilo zelo hitro. Vlogo bodo preverili na banki in jo odobrili v primeru, da bo vse v redu. Po odobritvi do nakazila največkrat pride že po 15-ih minutah.

Popolnoma odvisno od posameznega primera in situacije, pa lahko do nakazila pride najkasneje v roku 24-ih ur. Banka, ki na tem področju spada med najboljše v EU vas bo razveselila tako hitro, da ne boste imeli časa niti do konca napisati svojega nakupovalnega seznama.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor