Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojila na položnice

Kaj so posojila na položnice?

Posojila na položnice so vrsta kratkoročnih posojil, kjer se denar posodi na podlagi predloženih računov za plačilo, kot so računi za elektriko, vodo, telekomunikacije itd. Ta vrsta posojil omogoča posameznikom, da izkoristijo svoje neporavnane račune kot varnost za pridobitev sredstev, ki jih potrebujejo. Se pa tovrstna posojila seveda tudi razlikujejo.

Če si želite zgolj nekaj gotovine, potem bo morda bolje pokukati na spletno stran mobilne banke, kjer vam nudijo hitri spletni kredit. To pomeni, da boste posojilo naročili in uredili kar preko spleta, ne da bi morali pri tem od doma na banko ali kamorkoli drugam. Prav tako ne boste potrebovali veliko papirjev.

Zapletena posojila na položnice

V resnici posojila na položnice niti niso zapletena, a je vendarle precej bolj pregledno, če te stvari lahko uredite preko spleta. V primeru najema kredita na mobilni banki bo to pomenilo, da boste potrebovali samo en osebni dokument in številko bančnega računa na katerega prejemate redna mesečna plačila.

Poleg naštetega pa vas ne bodo zasuli s prav posebnimi pogoji. Dovolj je že, da ste državljan Republike Slovenije, imate v Sloveniji prijavljen stalni naslov in imate redno plačo. Če ste se prepoznali v opisu, je čas za najem kredita. Sploh ni pomembno za kaj točno potrebujete denar, saj je kredit ne namenski.

Posojila na položnice in papirji

Posojila na položnice običajno zahtevajo manj dokumentacije in postopkov, kar omogoča hitro odobritev in izplačilo denarja. Ključna prednost posojil na položnice je, da omogočajo posameznikom, ki imajo težave pri pridobivanju tradicionalnih posojil, da pridobijo potrebna sredstva na enostaven način. Prav tako pa je v tem primeru še kako dobrodošla mobilna banka.

Zakaj? Zato ker ne preverja kreditne sposobnosti in ne gleda v vaš Sisbon profil, kjer je morda zabeleženo, da kakšen kredit že imate. To pomeni, da lahko nov kredit naročite ne glede na to, da enega že odplačujete. Je pa na vas, da se odločite modro in ne precenite svojih finančnih zmožnosti.

Posojila na položnice so zastarela

Posojila na položnice so bila v modi pred leti, ko je bila to na nek način najhitrejša pot do denarja tudi za osebe, ki niso bile kreditno sposobne. Pred najemom kredita pa vedno preverite tudi stroške kredita, obresti in podobno. Pri mobilni banki bo celoten postopek najema kredita zelo transparenten, saj boste že z izračunom kredita prejeli vse informacije.

Izračun boste enostavno opravili na spletni strani mobilne banke, kjer imajo na voljo za vas poseben kreditni kalkulator. Ta od vas potrebuje samo znesek kredita in pa število obrokov, ki jih je lahko največ 12. Ko boste izpolnili še kreditno vlogo bo denar že kmalu na računu.

Hitreje kot posojila na položnice

Posojila na položnice so včasih veljala za najhitrejšo obliko kreditiranja, kar pa se je s prihodom spleta in spletnih storitev seveda spremenilo. Spletna mobilna banka tako kredit izplača navadno že po 15-ih minutah od potrditve vloge za kredit. Seveda je odvisno od primera, a v resnici dlje kot 24 ur ne boste čakali na svoj denar.

Denar ki ga boste nato lahko zapravili za karkoli boste želeli, pa čeprav morda zgolj kaj lepega zase. Denar je sveta vladar in žal brez njega ne gre. Plače so kakršne so in človek včasih potrebuje pomoč. V tem primeru, brez notarja ali potrdila o zaposlitvi.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor