Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojila privat

Bi posojila privat?

Se vam je v zadnjem času nabralo vsega po malo, vaše finančne zaloge pa kopnijo? Rešitev morda vidite, ko se pojavi ideja za posojila privat, a vam bomo razložili nekaj pasti zaradi katerih to morda ne bi bila najboljša odločitev. Vsekakor je do posojila najbolje priti po ustaljeni in preverjeni poti.

Ena takšnih poti, ki je hkrati enostavna je zagotovo mobilna banka. To je banka, ki v tem segmentu sodi v vrh EU in zagotavlja transparenten in zelo enostaven najem posojila. Velika posebnost te banke je, da vam na banko ne bo treba, kajti vse potrebno boste z minimalno dokumentacije uredili kar preko spleta.

Zakaj so posojila privat slaba izbira?

Posojila privat so slaba izbira, saj pogosto vključujejo visoke obrestne mere in skrite stroške, kar lahko posojilojemalca postavi v težaven finančni položaj. Poleg tega takšna posojila pogosto nimajo pravne zaščite in varnosti, kar povečuje tveganje za zlorabe ali nepošteno ravnanje s strani posojilodajalca. Težave pa nastopijo tudi kadar si denar izposodimo od sorodnikov ali prijateljev.

V mobilni banki ne bodo komplicirali, vsi stroški pa vam bodo transparentno predstavljeni še pred izpolnjevanjem vloge za kredit. Na spletni strani si boste namreč izračunali kredit s pomočjo kreditnega kalkulatorja in v rezultatu izračuna videli tudi vse stroške. Za izračun boste vnesli le znesek kredita in pa število obrokov.

Posojila privat na obroke?

V resnici so posojila privat marsikdaj precej enostavno zastavljena, saj posojilodajalec želi dolgovani znesek prejeti v enem kosu. Govorimo za privatna posojila izven nadzora uradnih institucij, kot so banke ali posojilnice. Na mobilni banki pa so vam hitri krediti na voljo na do 12 mesečnih obrokov, denar pa lahko potrošite za karkoli.

Takšna posojila imenujemo tudi kratko ročna, saj so hitro izplačana in posojilojemalcu povzročajo manj preglavic. Tudi dokumentacije je precej manj, vendarle pa mobilna banka prednjači tudi na tem področju. Za najem kredita boste od papirjev potrebovali le dva. Osebni dokument in številko bančnega računa, ki je lahko odprt pri katerikoli banki.

Posojila privat že imate?

Če ste do posojila privat že prišli in bi ga radi čimprej odplačali, je mobilna banka odličen naslov za vas. Tu boste najeli nov kredit s katerim boste stare dolgove poplačali, obenem pa si priskrbeli še nekaj gotovine. Postopek je skrajno enostaven. Po opravljenem izračunu vas čaka izpolnjevanje kreditne vloge, kar boste seveda storili s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona.

Ko bo vloga enkrat izpolnjena, jo le še oddate, sledi preverjanje s strani mobilne banke in odobritev ter izplačilo. Ne boste verjeli, a izplačilo se navadno izvede že 15 minut po potrjeni kreditni vlogi, v najslabšem primeru pa v roku 24-ih ur.

Posojila privat in pogoji

Marsikoga posojila privat premamijo, ker ni kakšnih posebnih pogojev, a so ravno zaradi tega v večji nevarnosti, da bodo konkretno preplačali najeti znesek. V mobilni banki se vam tega ni treba bati, hkrati pa boste do denarja prišli brez kreditne pogodbe, obiska notarja in celo brez potrdila o zaposlitvi.

Tudi to pa še ni vse. Če vas skrbi, ker kakšno posojilo že odplačujete, so skrbi odveč, saj mobilna banka ne preverja kreditne sposobnosti preko sistema Sisbon. Kot vidite ste zelo blizu rešitve, če izpolnjujete tri osnovne pogoje. Imate slovensko državljanstvo, prejemate redne mesečne prihodke in imate prijavljen stalni naslov v Sloveniji.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor