Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Predčasno odplačilo kredita

Predčasno odplačilo kredita

Predčasno odplačilo kredita pride prav v različnih situacijah, recimo ko človek denimo potrebuje nov kredit in je starega že precej odplačal. A v tem primeru potrebuje denar za poplačilo starega kredita. Do denarja lahko danes precej hitro pridete celo preko spleta brez enega samega obiska banke. Vsaj fizičnega obiska.

V ta namen obiščite spletno mobilno banko, ki vam je na voljo preko računalnika, tablice ali pametnega telefona. V nekaj minutah boste opravili z izračunom, kredit naročili in ga prejeli izplačanega na svoj bančni račun. Izplačilo steče navadno že v 15-ih minutah od potrditve vloge za kredit, najkasneje pa v 24-ih urah.

Predčasno odplačilo kredita se izplača

Da se predčasno odplačilo kredita izplača je jasno, a ne v vseh primeriih. Prav zato pred tem dobro razmislite o vsem in opravite izračun kredita, koliko ga lahko dobite. Na mobilni banki je to povsem preprosto. Kliknite na njihovo spletno stran, poiščite kreditni kalkulator in vanj vnesite znesek kredita ter izberite do 12 mesečnih obrokov za odplačilo.

Tako, pred vami bo v trenutku izračun kredita, ki bo v osnovi zajel tudi vse stroške, tako da ne bo skrivanja v kakšnem drobnem tisku. Kreditne pogodbe na mobilni banki ne bo, prav tako vam ne bo treba hoditi k notarju ne kamorkoli drugam.

Koliko stane predčasno odplačilo kredita?

Dejstvo je, da predčasno odplačilo kredita ne stane nič, ampak največkrat pomeni, da boste celo prihranili, saj vam banka ne bo zaračunala obresti, ker boste glavnico poplačali predčasno. Če vam bo znesek izračuna na mobilni banki zadoščal lahko v samo nekaj minutah naročite nov hitri kredit. In to celo v primeru, ko enega že imate.

Se obremenjujete s tem na kateri banki imate račun? Nobene potrebe, saj mobilna banka ne zahteva, da postanete njihov komitent, torej novega računa ne boste potrebovali. Z denarjem na račun tega kredita si lahko privoščite karkoli ne da bi vam bilo treba porabo kakorkoli dokazovati z računi.

Predčasno odplačilo kredita je dober korak

Res je, predčasno odplačilo kredita je zagotovo dober korak, saj boste prihranili nekaj stroškov, pa še samo en kredit vam bo na koncu ostal. Na mobilni banki je to hitri kratko ročni kredit na največ 12 obrokov. Poleg prej naštetega imejte v mislih, da ne boste potrebovali niti potrdila o zaposlitvi.

Edini pogoji za najem kredita so le trije. Da ste državljan Slovenije, imate tu prijavljen stalni naslov, in da na svoj bančni račun prejemate redne mesečne prihodke. Pri sebi torej potrebujete samo osebni dokument in številko bančnega računa kamor vam bodo nakazali kredit. Nakazilo se vrši zgolj z računa na račun, postopek pa je nadvse transparenten.

Je predčasno odplačilo kredita preveč za vas?

Če želite opraviti predčasno odplačilo kredita pa vam potem ne bi ostalo dovolj denarja lahko razmislite tudi o dveh vzporednih kreditih, kajti mobilna banka vaše kreditne sposobnosti ne bo preverjala. A bodite v tem primeru seveda previdni in pošteni do sebe ter ocenite koliko mesečnih stroškov si sploh lahko privoščite.

Mobilna banka res ne komplicira in zato sodi med najboljše mobilne banke v EU. Ko boste s svojim prvim kreditom opravili in boste kdaj kasneje znova potrebovali denar, bo mobilna banka že imela vse potrebne podatke in boste lahko kredit naročili kar preko navadnega SMS sporočila brez izpolnjevanja vloge za kredit.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor