Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Premostitveni kredit

Kaj je premostitveni kredit?

Premostitveni kredit je finančni instrument, namenjen začasnemu premostitvenemu financiranju med dvema pomembnima finančnima dogodkoma. Ta vrsta kredita se uporablja, ko obstaja časovna vrzel med prodajo ene nepremičnine in nakupom druge ali ko se čaka na sredstva iz drugega vira, na primer subvencij ali posojil kakršno lahko najamete tudi na mobilni banki preko spleta.

Takšen kredit omogoča posameznikom ali podjetjem, da zagotovijo potrebna sredstva za plačilo začasnih obveznosti ali vložkov, dokler se ne izpolnijo pogoji za prejem sredstev iz drugega vira. To je lahko uporabno pri nepremičninskih transakcijah ali poslovnih projektih, kjer je potrebno hitro in začasno financiranje med prehodom med različnimi fazami.

Kdo odobri premostitveni kredit?

Premostitveni kredit se običajno odobri s strani bank, hipotekarnih institucij ali drugih finančnih organizacij. Te institucije izvajajo oceno kreditne sposobnosti posameznika ali podjetja ter ocenijo vrednost premoženja, ki bo služilo kot zavarovanje za kredit. Odobritev premostitvenega kredita temelji na analizi finančne stabilnosti, bonitete in predvidenega datuma prejema sredstev iz drugega vira, ki bo omogočil odplačilo kredita.

Lahko pa za takšen kredit poskrbite popolnoma sami na zelo enostaven način. Preko spleta obiščete mobilno banko in preverite svoje možnosti ter koliko denarja lahko dobite. Če bo izračun s kreditnim kalkulatorjem pokazal dovolj, lahko kredit naročite še isti dan, brez kompliciranih pogojev ali papirjev.

Vam banka ne odobri premostitveni kredit?

Če se zgodi, da vam banka ne odobri premostitveni kredit, je mobilna banka lahko vaša rešilna bilka. V tem primeru povejmo, da lahko do kredita pridejo Slovenci in Slovenke, ki na svoj bančni račun prejemajo redne mesečne prilive in imajo v Sloveniji prijavljen svoj stalni naslov bivanja. Drugih pogojev ni.

To pomeni, da boste kredit naročili le z osebnim dokumentom in številko bančnega računa, ta pa je lahko odprt pri katerikoli banki. Za najem novega posojila pri mobilni vam ne bo treba odpreti novega bančnega računa niti postati njihov komitent. V nadaljevanju pa sledi še nekaj izjemno dobrih novic za vas.

Je premostitveni kredit premalo

Povsem mogoče je, da ste si na svoji banki uredili premostitveni kredit, ki pa ni v celoti dovolj za vaše potrebe. Ko potrebujete še nekaj gotovine za določene reči se je najbolje obrniti na mobilno banko. Tam se res ne komplicira in podatek, da ne preverjajo kreditne sposobnosti prosilca za kredit, pove vse.

Prav tako ne potrebujete potrdila o zaposlitvi ali kakšne druge papirologije. Sisbon tokrat ne bo težava, kot tudi ne obstoječi kredit, ki vam morda povzroča nekaj preglavic ta trenutek. Že kmalu boste rešili vse probleme in znova zadihali s polnimi pljuči. Vas zanima kako hitro bo denar pri vas?

Ne skrbite za premostitveni kredit

Če vas skrbi, da premostitveni kredit ne bo urejen v pravem času, vam povemo, da boste kredit na mobilni banki uredili takoj. Ko boste z izračunom zadovoljni in boste izpolnili vlogo za kredit ter bo ta potrjena s strani mobilne banke, bo kmalu sledilo tudi nakazilo.

Morda se sliši malce neverjetno, a v večini primerov to pomeni, da je denar nakazan v naslednjih 15-ih minutah, v redkih posameznih primerih pa se nakazilo izvede najkasneje v roku 24-ih ur. Z denarjem boste povsem prosto razpolagali in ga porabili za karkoli boste pač potrebovali brez nadležnega izkazovanja z računi o nakupu ali plačilu.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor