Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Revolving kredit

Kaj je Revolving kredit?

Revolving kredit je vrsta kredita, ki ga lahko uporabljate večkrat, pri čemer se obresti obračunajo le na znesek, ki ga dejansko uporabljate. Ta vrsta kredita se imenuje tudi rotacijski kredit ali kreditna linija. Se vam zdi zapleteno in si želite zgolj hitrega in enostavnega kredita? Potem vsekakor preverite mobilno banko.

Obiščete jo preko spleta, kar s klikom na povezavo iz tega članka. Posebnost te banke je, da vam v resnici ne bo treba nikamor, saj je vendarle mobilna banka in pride k vam. Na dosegu rok vam je kjerkoli se nahajate, če imate pri sebi računalnik, tablico ali pametni telefon z dostopom do spleta.

Kako dobimo Revolving kredit?

Revolving kredit je običajno na voljo pri bankah in drugih finančnih institucijah, kot so posojilnice. Lahko se pridobijo v obliki kreditnih kartic, osebnih kreditnih linij ali poslovnih kreditnih linij. Kdo ga lahko naroči? Revolving krediti so na voljo tako posameznikom kot tudi podjetjem.

Takšnim, ki potrebujejo stalno finančno pomoč, na primer za izboljšanje denarnega toka ali financiranje nepričakovanih stroškov. Če potrebujete denar na hitro (v roku 24-ih ur) se obrnite na mobilno banko in v le nekaj klikih enostavno ter hitro naročite kredit kar preko spleta. Brez hudih pogojev in ovir. Zgolj s slovenskim državljanstvom, stalnim prebivališčem v Sloveniji in rednimi mesečnimi prihodki.

Revolving kredit in primerjave

Revolving kredit ima nekaj ključnih posebnosti in razlik v primerjavi z drugimi krediti. Te so naslednje. Obresti na revolving kreditu se obračunavajo samo na znesek, ki ga dejansko uporabljate, ne pa na celoten znesek kredita. To pomeni, da lahko prihranite denar pri obrestih, če porabite manj denarja kot je na voljo v vašem revolving kreditu.

Pri mobilni banki boste dejansko že na prvem koraku vedeli kakšni so vaši stroški kredita, saj boste opravili izračun kredita. V pomoč pri tem vam bo seveda kreditni kalkulator, ki ga najdete na spletni strani banke in je povsem enostaven za uporabo. Preverite v nadaljevanju kako hitro do kredita.

Revolving kredit in plačilna sposobnost

Revolving kredit je prilagodljiv in ga lahko uporabljate v skladu s svojimi potrebami. Za razliko od tradicionalnih kreditov, kjer morate vsak mesec plačati določen znesek, lahko pri revolving kreditu plačujete le obresti ali pa tudi več, da zmanjšate glavnico. Z mobilno banko je nekoliko drugače in sicer že v začetku veste kolikšen bo vaš obrok.

Tudi ta podatek, poleg vseh stroškov kredita vam na transparenten način predstavi kreditni kalkulator v katerega boste vnesli le znesek in število obrokov. Na voljo in izbiro je do 12 meečnih obrokov, ki prinašajo ne namenski kredit. Le tega lahko potrošite za karkoli po lastnih željah.

Znesek za Revolving kredit

Znesek za revolving kredit je običajno nižji od zneska, ki ga lahko pridobite s tradicionalnim kreditom. To je zato, ker se revolving krediti ponujajo kot odprti krediti, pri katerih je znesek kredita odvisen od vaše kreditne zgodovine in sposobnosti plačila. Kot zanimivost dodajmo, da na mobilni banki pred odobritvijo kredita ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti.

Prav tako vam ne bo treba hoditi v kadrovsko službo vašega podjetja, saj potrdilo o zaposlitvi ne bo potrebno. Tudi notarsko overjanje, poroštvo in zastavitev ne. Kredit pridobljen na mobilni banki lahko uporabite za nakupovanje, plačilo računov ali nepričakovane stroške. Že veste kje boste naročili naslednji kredit?

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor