Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Sberbank

Ali Sberbank še obstaja?

Ker je Sberbank ruska banka, je bila v luči dogajanja v Ukrajini pred časom umaknjena s trgov EU. Njen delež so prevzele druge banke, ki nadaljujejo s ponujanjem bančnih storitev. Vsekakor pa je v Sloveniji več kot dovolj bank, da si lahko vsak potrošnik izbere sebi najbolj primerno.

Če iščete banko kjer bi prišli do ugodnega posojila pa si velja ogledati še eno na kateri vam računa za to sploh ne bo treba odpreti. Govorimo o mobilni banki, ki jo najdete na spletu in navdušuje uporabnike širom EU, kjer se uvršča v sam vrh med vsemi mobilnimi bankami. In kaj to sploh je?

Sberbank ni več

Ker Sberbank v Sloveniji ne obstaja več, boste morali pokukati k drugim bankam. Kot rečeno, če potrebujete kakšen hitri kredit, si vsekakor oglejte ponudbo mobilne banke. Do nje pridete preko spleta kar s klikom na povezavo v tem članku. Tam pozorno preberite ponudbo in preverite koliko kredita lahko naročite.

Kako? Zelo enostavno! Na spletni strani mobilne banke najdete kreditni kalkulator, v katerega boste vnesli le končni znesek, ki ga želite in število obrokov za odplačilo. Gre za kratko ročni kredit, zato je na voljo največ 12 mesečnih obrokov. Izračun vam bo prikazal vse zneske le teh, kot tudi vse zajete stroške kredita.

Namesto Sberbank druge banke

Kot rečeno, boste namesto Sberbank račun odprli drugje, a po kredit še vedno lahko zavijete na mobilno banko. In to celo v primeru, da kakšen kredit že odplačujete ta hip! Prav tako ne bo pomembno pri kateri banki ga odplačujete in kje imate odprt bančni račun. Pomembno je, da nanj prejemate redne mesečne prihodke.

Poleg tega morate izpolnjevati le še dva osnovna pogoja, ki sta; slovensko državljanstvo in stalni naslov, prijavljen v Republiki Sloveniji. Kar malce neverjetno, kako enostavno je mogoče priti do kredita, kajne? A kar pogumno. Mobilna banka deluje nadvse transparentno, saj boste o vseh zneskih in stroških obveščeni že na prvem koraku.

Pozabite na Sberbank

Sedaj lahko pozabite na Sberbank in se osredotočite na druge banke in poslovalnice, kjer bodo za vas pripravili najboljšo ponudbo. Na mobilni banki boste lahko najeli nadvse enostaven hitri kredit, za kar ne boste potrebovali veliko papirjev. Le osebni dokument in številko bančnega računa v resnici, in čisto nič drugega.

Pozabite na zoprno nabiranje dokumentacije, overitve pri notarju in iskanje poroka. Ne bo vam treba niti na kadrovsko v službo, saj za naročilo kredita v mobilni banki, potrdila o zaposlitvi ne potrebujete. Ste že kdaj slišali za bolj enostaven kredit? Najeli ga boste kar od doma, preko računalnika, tablice ali pametnega telefona.

Sberbank se je poslovila

Sberbank se je z naših trgov poslovila, konkurence pa je, kot vidimo, še vedno dovolj. Prav konkurenca je tista, ki skrbi za to, da se na trgu pojavljajo različne ponudbe, ki so druga od druge bolj ugodne. To je seveda odlična novica za potrošnika. Kreditojemalec, ki se odloči najeti kredit na mobilni banki bo deležen prav posebne ponudbe.

Potem, ko vas bo izračun kredita zadovoljil, boste le še izpolnili kreditno vlogo, jo oddali in počakali na njen pregled. Če bo ta odobrena, bo do izplačila na vaš račun prišlo navadno že v naslednjih 15-ih minutah, ali pa najkasneje v 24-ih urah.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor