Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Spletni kredit

Kako naročiti spletni kredit?

Spletni kredit je oblika posojila, ki ga lahko pridobite prek spleta, brez potrebe po obisku fizične banke ali kakšne posojilnice. Spletni krediti so postali vse bolj priljubljeni zaradi svoje enostavnosti, hitrosti in priročnosti. Spletni krediti so na voljo prek specializiranih spletnih platform ali spletnih strani bank in finančnih institucij.

Enega teh kreditov lahko povsem enostavno naročite preko spleta na mobilni banki, kjer ob tem prav nič ne komplicirajo. Že najem kredita preko spleta je nadvse enostaven, potem pa so tu še nadvse enostavni pogoji; slovensko državljanstvo, stalno prebivališče v Sloveniji in dejstvo, da na svoj bančni račun prejemate redne mesečne prihodke.

Enostavni spletni kredit

Spletni kredit je običajno zelo enostaven. Potrebujete računalnik, pametni telefon ali drugo napravo z internetno povezavo. Na spletni strani izberete želeni znesek kredita in obdobje odplačevanja ter izpolnite spletni obrazec s svojimi osebnimi podatki, finančnimi informacijami in drugimi zahtevanimi podatki. Nato pošljete vlogo in počakate na odgovor oziroma potrditev vloge za kredit.

Slednjo na mobilni banki izpolnite v nekaj minutah preko spleta, po potrditvi s strani banke, pa se lahko nakazilu nadejate že v roku 15-ih minut oziroma najkasneje v 24-ih urah. Hitro naročilo in nakazilo vam omogoča, da se posvetite resnim rečem, kot naprimer temu kaj boste kupili ali plačali s tem denarjem.

Za kaj uporabiti spletni kredit?

Spletni krediti so na voljo za različne namene, kot so kritje nepričakovanih stroškov, popravila, potovanja ali druge osebne potrebe. Pomembno je vedeti, da je spletni kredit finančna obveznost in se morate zavedati pogojev kredita ter svoje sposobnosti za odplačevanje. Preden se odločite zanj, je priporočljivo primerjati različne ponudbe, preveriti pogoje in obrestne mere.

Le tako boste namreč na koncu lahko izbrali kredit, ki bo ustrezal vašim potrebam, in tudi zmožnostim odplačevanja. Na mobilni banki vam je na voljo hitri kredit z dobo odplačila do 12 mesečnih obrokov. Če vam takšen kredit ustreza imate lahko denar na računu morda že danes ali najkasneje jutri.

Že imate spletni kredit?

Četudi že odplačujete kakšen kredit na svoji banki, lahko najamete spletni kredit pri mobilni banki, saj obstoječi kredit ne bo ovir za novega. Mobilna banka namreč okoli tega ne komplicira in niti ne preverja vaše kreditne sposobnosti. In ne le to. Za naročilo bosta dovolj osebni dokument in pa številka bančnega računa.

V resnici sta to edina dokumenta, ki ju potrebujete. Do kredita preko spleta boste prišli brez potrdila o zaposlitvi, ne bo pa vam treba hoditi niti k notarju, saj kreditne pogodbe ne bo. Vse podatke o kreditu boste transparentno prejeli takoj po izračunu kredita na spletni strani mobilne banke.

Spletni kredit je zares enostaven

In ne le, da je spletni kredit enostaven in hiter, ampak je enostaven tudi po vseh drugih plateh in kriterijih, saj ovir zanj praktično ni. Ne bo vam treba odpirati niti novega bančnega računa, saj boste ostali uporabnik trenutne banke, na mobilni pa boste zgolj najeli kredit v nekaj klikih.

Da bi vam bilo v prihodnje še bolj enostavno, pa mobilna banka po odplačanem prvem kreditu svojim strankam omogoča, da naslednjič kredit najamejo kar preko SMS sporočila. Denar lahko porabite za karkoli vas je želja in ne bo treba dokazovati kam ste ga v resnici vložili. Imate idejo za posel? To je to!

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor