Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Stanovanjski krediti

So stanovanjski krediti težko dosegljivi?

Praviloma so pri minimalni plači stanovanjski krediti težje dosegljivi, saj banke upoštevajo različne kriterije za odobritev kredita, med drugim tudi višino dohodka. Če imate partnerja, ki ima stabilen vir dohodka, lahko zaprosita za kredit skupaj. V tem primeru bo banka upoštevala oba dohodka pri odobritvi kredita, kar vam lahko pomaga pridobiti kredit, čeprav sami ne izpolnjujete vseh pogojev.

Če bi ta hip morda potrebovali še nekaj gotovine za trenutno reševanje finančnih zadev, pa se obrnite na mobilno banko, kjer boste do kredita prišli brez težav. V tem primeru lahko kredit najamete sami, če ste le slovenski državljan, prejemate redne dohodke in imate prijavljen stalni naslov v Sloveniji.

Stanovanjski krediti in jamstvo

Če imate nekoga, ki je pripravljen dati jamstvo za vaš kredit, lahko to poveča vaše možnosti za odobritev kredita. Jamstvo je obljuba o tem, da bo nekdo drug odplačeval vaš kredit, če sami tega ne boste mogli in stanovanjski krediti so takoj bolj dosegljivi. Kljub vsemu potrebujete še nekaj gotovine?

To je lahko dejstvo navkljub temu, da morda dobite stanovanjski kredit. Slednji je namreč na voljo zgolj za nakup nepremičnine medtem, ko z gotovino ne morete operirati. Denar lahko potrebujete za novo opremo v stanovanju ali pa morebitno prenovo, če kupujete starejšo nepremičnino. Gotovina je vedno dobrodošla ne glede na to, za kaj jo rabimo.

Stanovanjski krediti pod hipoteko

Stanovanjski krediti imajo velikokrat tudi hipoteko. Lahko se dogovorite za varščino, ki je varščina v obliki denarja ali premoženja, ki jo položite pri banki, da zagotovite vračilo kredita. To poveča vaše možnosti za odobritev kredita, saj zmanjša tveganje za banko. Nekaj denarja za varščino lahko pridobite s kakšnim manjšim hitrim kreditom.

V mobilni banki ga boste naročili na daljavo preko računalnika, tablice ali pametnega telefona, pri čemer morate imeti od dokumentacije pri sebi samo dva, in sicer osebni dokument in številko TR. Predhodno naredite še kreditni izračun, da se prepričate o vseh zneskih in stroških, kot tudi obveznostih, ki sledijo po naročilu kredita.

Stanovanjski krediti in pogoji

Stanovanjski krediti so precej zahtevni s pogoji, oziroma so zahtevne banke, ki kredite nudijo. Nekatere banke ponujajo ugodnejše pogoje za stanovanjske kredite, ki so prilagojeni posameznikom z nižjimi dohodki. Če ste upravičeni do takšnih pogojev, lahko to poveča vaše možnosti za pridobitev kredita.

Preverite na posameznih bankah, kako je okoli tega preden se odločite najeti kredit. Na mobilni banki pa pred najetjem hitrega kredita opravite izračun s kreditnim kalkulatorjem. Potrebujete le znesek kredita in število obrokov. Slednjih je lahko največ 12 in že boste imeli pred seboj izračun. Brez skrivanja in dodatnih stroškov, saj bodo vsi transparentno predstavljeni v izračunu pred izpolnjevanjem vloge.

Kaj pa če stanovanjski krediti vseeno niso dosegljivi?

Seveda so stanovanjski krediti prva misel glede financiranja nakupa nepremičnine. Kaj pa ostalo? Poleg stanovanjskega kredita lahko razmislite tudi o drugih oblikah financiranja, kot so subvencije, nepovratna sredstva ali drugi krediti z ugodnejšimi pogoji. Vsekakor bo treba poslati nekaj povpraševnj preden boste lahko rekli, da ste izčrpali vse možnosti.

Do takrat pa si lahko pomagate z mobilno banko, ki nikoli ne razočara in se stranke k njej rade vračajo. Zakaj? Ker dobijo tam kredit brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez notarske overitve in brez potrdila o zaposlitvi. Vse skupaj pa je še otročje enostavno in lahko izvedljivo preko spleta. Do denarja v 24-ih urah!

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor