Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Številka kreditne kartice

Kaj je številka kreditne kartice

Številka kreditne kartice je ključni element za varno in učinkovito uporabo kreditne kartice ter pomaga tako kreditnim izdajateljem kot tudi uporabnikom slediti transakcijam in zagotavljati varnost pri spletnem in fizičnem plačevanju. Nekatere banke celo pogojujejo najem kredita z souporabo ene njihovih kreditnih kartic. Na srečo pa ne vsa, saj to povzroča dodatne stroške.

Mobilna banka denimo od vas ne bo zahtevala tega, če boste pri njej želeli najeti hitri kredit. V resnici imajo že tako ali tako zelo malo zahtevanih pogojev, ki pa jih zagotovo izpolnjujete. Vsaj v primeru, ko ste slovenski državljan s stalnim prebivališčem v Sloveniji in na račun svoje banke prejemate redna mesečna nakazila.

Številka kreditne kartice kot identifikator

Številka kreditne kartice deluje kot edinstven identifikator, ki povezuje kreditno kartico z računom imetnika. Ta številka je enkratna in pomaga prepoznati, kateri račun je uporabljen za transakcije. Na mobilni banki od vas tega ne bodo zahtevali pri najemu kredita, kot tudi ne tega, da pri njej odprete svoj bančni račun.

Ne glede na to na kateri banki imate odprt TR, boste lahko na mobilni banki naročili svoj kredit. In to na kakšen način! Brez obiska banke, brez potrdila o zaposlitvi in brez kupa dokumentov. Naročilo kredita poteka preko spleta pri čemer lahko uporabite svojo pametno napravo ali računalnik. Vas zanima več?

Številka kreditne kartice pove veliko

Povejmo še nekaj malega prej o prvotni temi, ki je številka kreditne kartice, pa čeprav je na mobilni banki ne boste potrebovali. Prvi številki kreditne kartice, znani tudi kot binarna koda, se dodeli določen izdajatelj kreditne kartice. To omogoča trgovcem in procesorjem plačil, da hitro ugotovijo, kateri kreditni izdajatelj je odgovoren za kartico.

Če že imate takšno kartico, potem veste, da morate njeno porabo mesečno pokrivati v celoti, razen v primeru, ko gre za kartico z obročnim odplačevanjem. To pa pa kar precej stane. Na mobilni banki je hitri kredit z odplačilno dobo do 12 mesecev, vse zneske pa boste poznali še pred naročilom kredita.

Številka kreditne kartice na hrbtni strani

Številka kreditne kartice vsebuje tudi številko preverjanja, ki je tristranska številka na hrbtni strani kartice. Ta številka se uporablja za preverjanje transakcij in dokazuje, da imetnik kartice dejansko fizično poseduje kartico. Pri kreditu za kaj takšnega ne bo potrebe. Sploh, ko je govora o mobilni banki pri kateri lahko na njihovi spletni strani opravite tudi izračun kredita.

Potem ko boste v kreditni kalkulator tam vnesli število željenih obrokov in izbrali znesek kredita, vam bo kalkulator na transparenten način prikazal zneske posameznih obrokov in zajel tudi vse stroške kredita, da vas v nadaljevanju o tem ne bi skrbelo. Potem le še naročite kredit.

Ko je številka kreditne kartice ogrožena

Imetniki kreditnih kartic morajo skrbeti za zaščito svoje številke kreditne kartice, saj lahko zloraba te številke vodi do nepooblaščenih transakcij. Večina izdajateljev kartic nudi možnost za blokiranje ali zamenjavo kartice, če je številka ogrožena. Številka kreditne kartice je torej nekaj, kar ne sme videti ne poznati nihče drug razen vas.

S kreditom na mobilni banki teh težav ne bo. Ko boste izpolnjeno vlogo za kredit oddali, bo ta preverjena na strani banke in odobrena, če bo izpolnjena, kot je zahtevano. Pri tem boste potrebovali le en oseben dokument in številko bančnega računa. Denar bo običajno nakazan že v naslednjih 15-ih minutah do najkasneje 24-ih urah.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor